-
March 20th, 2014, 19:35
عضو انجمن
اجاره صندوق پستی معتبر در خارج از كشور (Mail Forwarding Service ) با قابليت فرستادن امانات به كشور !
با سلام خدمت همه دوستان گرامي و عزيز.
با عرض تبريك پيشاپيش سال نو خدمت شما.
من نياز به اجاره صندوق پستی معتبر در خارج از كشور (Mail Forwarding Service ) با قابليت فرستادن امانات به كشور مي باشم.
ميخوام تو سايتهاي خارجي آدرس صندوق پستي خودم را در خارج از كشور بدم و وقتي بسته و يا نامه به آدرس صندوق پستي من در خارج از كشور رسيد از آنجا اون بسته و يا نامه رو به آدرس من در ايران بفرستند.
دوستان نظر و يا راهكاري دارند ؟
ضمنا نزديكترين كشور به ايران كه مشكل تحريم و .... نداره براي اين كار چيست ؟
با تشكر.
-
تعداد تشکر ها از Sohan Roh به دلیل پست مفید
-
March 20th, 2014 19:35
# ADS
-
March 20th, 2014, 20:04
عضو انجمن
پاسخ : اجاره صندوق پستی معتبر در خارج از كشور (Mail Forwarding Service ) با قابليت فرستادن امانات به كشور !
به نظر من اگر کسی از آشنایان شما در خارج از کشور زندگی میکنه باهاش صحبت کنید که این کار رو برای شما انجام بده
از کشور های همسایه ارمنستان و ترکیه هم نزدیک هستند و هم مشکل تحریم ندارند
-
تعداد تشکر ها ازmizbanpars.com به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2014, 13:29
عضو انجمن
پاسخ : اجاره صندوق پستی معتبر در خارج از كشور (Mail Forwarding Service ) با قابليت فرستادن امانات به كشور !
با سلام و احترام.
دوستان يعني اين درخواست من اينقدر پيچيده و وحشتناك هست كه هيچ كس نمي تونه راهنمايي كنه و تازه تو اين انجمن فوق العاده حرفه اي ! ؟
يك جا رو خودم پيدا كردم.
آدرس ثابت پستی در مالزی - نشانی.com
دوستان ببينيد مشكلي نداره !
چون كمي مشكوك ميزنه و شماره تماس نزاشتن.
با تشكر فراوان.
-
تعداد تشکر ها از Sohan Roh به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2014, 15:09
با سلام و عرض ادب
دوست عزیز شما بصورت کامل سایت را بررسی نکردید. لطفا با دقت صفحه درباره ما را مطالعه نمایید.
تلفن دفتر تهران هم 82806679 میباشد.
موفق باشید
ویرایش توسط razi72 : January 1st, 2015 در ساعت 14:53
-
تعداد تشکر ها از razi72 به دلیل پست مفید