دوستان سلام ما یه مشکلی در دایرکت ادمین داریم اونم اینه که وقتی سایتمون بازدیدش افزایش پیدا میکنه خطای دیتابیس میده و کنترل پنل هم به سختی بالا میاد و تا ریست نکنیم درست نمیشه ! ایا کسی نظری داره که این مشکل از کانفیگ است یا از ضعیف بودن سرور !؟؟!![]()
دوستان سلام ما یه مشکلی در دایرکت ادمین داریم اونم اینه که وقتی سایتمون بازدیدش افزایش پیدا میکنه خطای دیتابیس میده و کنترل پنل هم به سختی بالا میاد و تا ریست نکنیم درست نمیشه ! ایا کسی نظری داره که این مشکل از کانفیگ است یا از ضعیف بودن سرور !؟؟!![]()
شاید منابع سرور پاسخ گوی سایت شما نیست ؟ بررسی کردید ؟
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
درود
دوست گرامی در صورتیکه منبع کافی باشد با کانفیگ مناسب روی mysql server و نصب کش سرور مشکلتان حل میگردد
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
این مشخصات سرور هست :::
پردازنده : Intel Core i7
تعداد هسته ها : دو هسته
حافظه واقعی : 1 گیگابایت
هارد دیسک : 100 گیگابایت
پهنای باند ماهيانه : 1 ترابایت
پورت شبکه : 1 گیگابیت
من 4 تا سایت روی این سرور دارم که یکیش از همه بیشتر بازدید داره و مثلا یه دفعه که 40 نفر روش انلاین میشن خطای پایگاه داده و کند شدن میده !!!
اگر مایل بودید مشخصات رو ارسال کنید باهم تست میکنیم و نتیجه میگیریم.
من چندین سرور که مشکل مشابه داشتن رو براشون فیکس کردم.
متاسفانه یک سری اتک بود و یک سری کانفیگ بد سرویس Mysql
ارادت
مشخصات رو بفرستم داداش ؟!
رم سرور شما به نسبت پائین هست و برای هاستینگ زیاد مناسب نیست
کش سرور نصب کنید
درست کانفینگ کنید
کویران هاست | سرور مجازی انگلستان,آمریکا,کانادا
شرکت میزبانی وب کویران بیرجند (ثبت 4661)
خدمات هاست و دامنه | خدمات سرور مجازی و اختصاصی|خدمات لایسنس ها و مجوز ها|ارائه نمایندگی فروش
سلام
معمولا mysql زمانی داون می شود که ram کافی نباشد
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)