-
قیمت vps با این مشخصات
سلام
من می خواهم قیمت VPS با مشخصات زیر را بدونم:
20GB Storage
400GBs Transfer
384MB RAM Guaranteed
4 IP Addresses
Cpanel/WHM/Fantastico/XController
Fully Managed Support
لطفا به Fully managed دقت کنید. مدیریت از هر لحاظ ساعت 3 صبح زنگ بزنه مشتری بگه می خواهم برام یک account در Cpanel حذف کنید نگید این دیگه جزء ساپورت نیست. از نصب برنامه تا امنیت و به روز رسانی و ...
-
-
May 2nd, 2010 15:34
# ADS
-
پاسخ : قیمت vps با این مشخصات
-
-
اگه یکی مثه من بخواد این کارا رو انجام بده، زیر 200 قبول نمیکنم.
یکی مثه شما باشه که شرکتی هستید و هزینه ی 10 تا کارمند میدید و مالیات و ... نباید زیر 400 قبول کنید
شاید کسی هم باشه 50 تومن هم قبول کنه :دی
قیمتا رو با توجه به این جمله گفتم:
لطفا به Fully managed دقت کنید. مدیریت از هر لحاظ
ساعت 3 صبح زنگ بزنه مشتری بگه می خواهم برام یک account در Cpanel حذف کنید نگید این دیگه جزء ساپورت نیست. از نصب برنامه تا امنیت و به روز رسانی و ...
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
یکی مثه شما باشه که شرکتی هستید و هزینه ی 10 تا کارمند میدید و مالیات و ... نباید زیر 400 قبول کنید
حالا اصل ماجرا چی هست ؟ سرور رو برای خودتون میخواهید یا برای مشتری و میخواهید نرخ را محاسبه نمایید ؟
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
به نظر شما اصلا در بازار VPS ایران VPS های Full managed مشتری دارند یا نه؟
-
-
مدیر کل
قیمت بالای داره
حدود 150 تا 200 تومن
شرکت هایی چون Liqued یا turnkkey یا ..... از این کارا میکنند
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
شرکت های دولتی براشون اصلا پولی نیست , قطعا برای افراد معمولی ارزش نداره
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
حالا اصل ماجرا چی هست ؟ سرور رو برای خودتون میخواهید یا برای مشتری و میخواهید نرخ را محاسبه نمایید ؟
نه صرفا یک نظر خواهی است. چون VPS زیاده در بازار ایران اما هیچکدام Full managed نیستند یا لااقل بنده ندیدم.
-
-

نوشته اصلی توسط
Sajad
45-50
جداً 45-50 قبول میکنی ؟
جدا از هزینه ی سرور و لایسنس و ... به ساپورت و منیج و ... فکر کردین ؟ اعصابت کشش داره واسه 40-50 تومن دمه دقیقه اکانت بسازی، Forget Pass بزنی ...

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
جانم ؟
چرا پست منو Quote کردی ؟ :دی

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
فکر نکنم کسی همچین هزینه ای (هزینه ای که من براورد کردم) رو پرداخت کنه.
مگه اینکه شرکتی باشه. که معمولاً یه شرکت براش فرقی نمیکنه از چه سروری سایتش بیاد بالا، فقط براش کیفیت و آپ بودن سایتش مهمه ...
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
فکر نکنم کسی همچین هزینه ای (هزینه ای که من براورد کردم) رو پرداخت کنه.
مگه اینکه شرکتی باشه. که معمولاً یه شرکت براش فرقی نمیکنه از چه سروری سایتش بیاد بالا، فقط براش کیفیت و آپ بودن سایتش مهمه ...
مشتری شرکتی نیازی به سرور مجازی ندارد 99 درصد از هاست اشتراکی استفاده میکنند و از شرکت های معتبر ایرانی خریداری میکنند همون شرکت هایی که هاستینگ گرون میفروشن و اعضای فروم دوست ندارند ازشون خرید کنند .

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
نه صرفا یک نظر خواهی است. چون VPS زیاده در بازار ایران اما هیچکدام Full managed نیستند یا لااقل بنده ندیدم.
نتیجه نخواهد داد . چون قیمت بالا خواهد رفت و با توجه به شرایط کنونی بازار هاستینگ ایران و رقابت نا سالم و ورود افراد اماتور و غیر حرفه ای که با قیمت های پایین ارائه میکنند و ادعای فول منیج و ساپورت 24 ساعته را دارند امکان پذیر نخواهد بود . هزینه این درخواست شما بین 250 تا 350 تومان در ماه هست
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
-
اول از همه ذکر کنم این صحبتی که می کنم دال بر این نیست که ما می خواهیم با چنین قیمتی و یا اصلا چنین سرویسی ارائه بدیم. صرفا نظر خواهی از دوستان است.
فکر کنید این vpsماهانه 90 الی 100 تومان باشد آیا باز هم به نظر شما بازار ایران کشش چنین قیمتی را ندارد؟
-