-
March 4th, 2014, 15:48
عضو انجمن
پاسخ : کلاس آنلاین سئو
1-آموزش ضبط شده دیگه کلاس نیست صرفا سی دی هست
2- سرعت اینترنت هم 20-25 کیلوبایت کافیه فکر میکنم همه الان این سرعت رو تو بدترین شرایط دارند و اینکه کلاس ضبط میشه و لینکش بعد از پایان هر کلاس برای شرکت کنندگان ارسال میشه اصلی ترین فرق کلاس با کتاب یا سی دی در این هست که شما استاد رو دارید و میتونید ازش سوال بپرسید
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها ازbehrooz_iri به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2014 15:48
# ADS
-
March 4th, 2014, 17:24
عضو جدید
؟حق با شماست پس این گزینه از نظرسنجی حذف میشد به نظرم بهتر بود/به علت گران بودن شرکت نمیکنم
-
-
March 4th, 2014, 17:28
عضو انجمن
منظورتون رو متوجه نشدم دوست من
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
-
March 4th, 2014, 17:37
عضو جدید
عرض کردم قیسمت خوبه و این (به علت گران بودن شرکت نمیکنم) گزینه تاثیر منفی میزاره واسه شرکت کننده ای هم اگه باشه سرد میشه
-
تعداد تشکر ها از offlive به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2014, 17:47
عضو انجمن
دوستان یک کار سئو انجام میدن کمتر از 500 تومان نمیگیرین ، اونوقت بایت آموزش 200 تومان زیاده ، عجب !!!
فقط یک مطلبی رو به برگزار کننده ها بگم که بهتره قبلش از تحربه هایی که انجمن مجید آنلاین داره استقاده کنید ، اون ها هم اینطوری شروع کردند اولش
البته اوایل کسی اعتماد نداشت ولی بعد از گدشت یکی 2 دوره که همه شاگردای اون کلاس آنلاین آموزشی خودشون برای خودشون شدند استاد دیگه حالا باید یکسال جلوتر رزرو کنی کلاسارو
مازستا هم به همین صورته ، با مدیر مازستا صحبت کنید انسان فوق العاده شریفی هستند ، بی دریغ کمکتون خواهند کرد و تجربه هایی که شاید هنگام اجرای کلاس باید بدست بیارید رو می تونید جلوتر داشته باشید
پیشاپیش آرزوی موفقیت دارم براتون
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2014, 18:06
سلام
مبلغ بالاست دوستان.ارزانتر حساب کنید تا حداقل به صرفه باشه. راستی اموزش ها به صورت صوتی هستش یا صوت و تصویر با همه ؟؟
-
-
March 4th, 2014, 18:15
عضو انجمن
تصویر و صوت با هم و هر دو زنده و استاد عین یه کلاس عادی تدریس میکنه فقط فرقش اینه که روی بستر نت هست
صوت-تصویر-تخته وایت برد
-
-
March 4th, 2014, 18:21

نوشته اصلی توسط
behrooz_iri
تصویر و صوت با هم و هر دو زنده و استاد عین یه کلاس عادی تدریس میکنه فقط فرقش اینه که روی بستر نت هست
صوت-تصویر-تخته وایت برد
خوب این بسیار عالیه.
در مورد قیمت چی ؟ کاهش پیدا نمیکنه ؟؟
-
-
March 4th, 2014, 20:15
عضو انجمن
ممکنه یه تخفیف 10-15 درصدی نهایت روش بخوره برای بروبچ سایت
-
-
March 4th, 2014, 20:27
عضو انجمن
سلام
بعد از اموزش دی وی دیهای کلاس هم ارسال میشود ؟
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-