پاسخ : آموزش قدم به قدم مدیریت سرور
				Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

با سلام میتونید از دایرکت ادمین استفاده کنید که لایسینسش رو با 15 تومن میتونین سفارش بدین. موفق باشید سبد خرید - همارا سرور
~ ~ تعطیل شد ~ ~

Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

با من هستین؟
بله قیمت لایسینس دایرکت ادمین که تومن عرض کردم ماهانه هست.
در صورت درخواست سرو مجازی و کانفیگ رایگان دایرکت ادمین پذیرفته میشود.
~ ~ تعطیل شد ~ ~

18 صفحه خوندیم و دقیقا از زمان پایان آموزش پستهای اسپم همانند پست خودم تا صفحه 18 دیده میشه و افراد فاقد صلاحیتی دیده میشوند که بدیهی ترین اطلاهات هاستینگ رو ندارند و اقدام به ارسال پست کردند
از مدیران محترم شدیدانه تقاضا میکنم کلیه ی پستهای بعد از آموزش رو حذف و تاپیک رو قفل کنند تا وقت دوستان من جمله خودم گرفته نشه و مجبور نباشن تا صفحه ی 18 رو بخونن
آرش جان
همونطور که بزرگان ما فرمودند ذکات علم بازنشر آن است صمیمانه از شما تشکر میکنم و اگر سرکار بودم یا حداقل بیکار نبودم 30000 تومن بهت هدیه و هبه میکردم این لطف شما قابل قیاس نیست گرچه فعلا قادر به خرید سرور نیستم و از آخرین باری که کار هاستینگ کردم 12 سال میگذره و این آموزش شما بسیار خاطره زنده کرد و بسیار نکته به یادم انداخت
الان گرفتار یکی از دوستان هستم که بسیار بنده رو سر مسایلی مبرهن اذیت میکنند
دعا بفرمایید دوستان روزی ما زیاد شه
منهم اینجا در مشهد برای برکت در کارتون دعا میکنم
یا علی امیرالمومنین حیدر (ع) مددنا
روح الله هروی نژاد
16 اسفند 1392
3:07 صبح

سعی کنید به هیچ وجه از کلوکسو استفاده نکنید
				سلام کسی است کمکم کنه .
من طبق این اموزش پیش رفتم :
اقداماتی برای افزایش امنیت سرور مجازی لینوکس
میخواستم یوزر پیشفرض رو غیرفعال کنم و بجاش یک یوزر دیگه برای مدیریت سرور درست کنم . همه کارو انجام دادم . نمیدونم رمز و اشتباه زدم چی شده .
حالا وارد نمیشه با این کاربری جدید که درست کردم . ( با کاربری قبلی پیشفرض هم ارد نمیشه چون غیر فعال کردم .)
کسی بلده چطوری رمز کاربریمو ریست کنم ؟ یا قسمتی برای فورگت نداره ؟
متاسفان به کنترل پنل هم وارد نمیشه .
( فقط با یوزر ادمین دایرکت ادمین وارد میشه تو ssh که اونم فقط به پوشه /home/user دسترسی داره و بس )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)