-
February 27th, 2014, 06:25
پاسخ : کیفیت سرویس شرکت "هاست ایران"
بله دوست عزیز
بنده هم با هاست دی ال به مشکل برخوردم و به هاست ایران انتقال دادم
و همین مشکل رو باهاشون داشتم
کار از کل کل گذشت با اون تنظیمات مزخرف سرور پربازدیدشون
گول بخش فروششون رو خوردم و بس
رفقاشون هم ازشون تا میتونن دفاع میکنن
جالب اینجاست
بنده خدا بعد از اینکه از هاستش رفتم بکاپ سایتم رو برداشته و یه سایت زده
خواستم ازشون شکایت کنم ولی وقت اضافی نداشتم
به قول بنده خدایی شاید واسه شما اینطور بود واسه بعضیا دورشون میگردن
-
تعداد تشکر ها ازmohairan به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014 06:25
# ADS
-
February 27th, 2014, 08:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازpc-narmak به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 12:33
این سایتهایی که گقتی سرور اختصاصی دارن .قسم هم نخور اگر باهاشون کار کرده بودی میفهمیدی که از مشتری طلبکارن . مثل ابنین وب و هاست ایران هم فقط دارن پول اسمشون رو میخورن هاست به دردبخور تو ایران فقط ایران هاست هست پول میگیره خوب هم جواب میده.
شما به امامزداه ای که شفا نمیده دخیل بسته داداش . سایت بزرگ آپارات و کلوب که خودشون نیاز به پشتیبانی اینها ندارن .اصلا سرور اختصاصی چه پشتیبانی نرم افزاری میخواد؟
ویرایش توسط dr.host : February 27th, 2014 در ساعت 12:38
-
تعداد تشکر ها ازdr.host به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 12:35
عضو انجمن
داریم بحث میکنیم یا دعوا؟ من نظر شخصیمو گفتم ولی اعتراف میکنم من سایتم یه صفحه html بود و تیکت نزده بودم که ببینم چه طوری پاسخ میدن سایتم همیشه دردسترس بود همین!
-
-
February 27th, 2014, 12:37

نوشته اصلی توسط
pc-narmak
داریم بحث میکنیم یا دعوا؟ من نظر شخصیمو گفتم ولی اعتراف میکنم من سایتم یه صفحه html بود و تیکت نزده بودم که ببینم چه طوری پاسخ میدن سایتم همیشه دردسترس بود همین!
یک صفحه html که سایت نیست . اگر دیتا بیس داشتی اونوقت میفهمیدی که چه اشتباهی کردی
-
تعداد تشکر ها ازdr.host به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 12:38
عضو انجمن
ولی من سرور میشناختم همون صفحه html هم نمیتونست پشتیبانی کنه :D

نوشته اصلی توسط
dr.host
یک صفحه html که سایت نیست . اگر دیتا بیس داشتی اونوقت میفهمیدی که چه اشتباهی کردی
-
-
March 7th, 2014, 18:38
-
تعداد تشکر ها ازmedil0ne به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014, 11:02
میخواستم یه تایپیک جدید ایجاد کنم ولی وقتی اینجا رو دیدم گفتم در ادامه این بگم
از medil0ne به خاطر مطالبشون تشکر میکنم
وقتی شرکتهایی که رسمی هستن این مشکلات رو دارن حساب کن اون اشخاصی که یدونه سایت زدن و دارن هاست داخلی ارائه میدن اونها وضعشون چطوره 
الان توی هاست دوتا از کسایی که اینجا آفر داده بودن عضو شدم وضعیت تیکت هاشون واقعا جالبه ظهر تیک میدی شب ساعت 2 به تیکت پاسخ میده مثل این میمونه که موقع خواب یه نگاه به سایتش میندازه ببینه کدوم بدبختی مشکلی چیزی داره
یا یکی دیگه که الان دو روزه خبری ازشون نیست
جالبیش اینه که وقتی میایی اینجا یه تایپیک میزنی و درخواست هاست میدی همشون پیدا میشن اینجا بیشتر آنلاین هستن تا تو سایت خودشون (یعنی فقط دنبال جذف مشتری هستن)
یکیشون گفت پلنی که انتخاب کردی ماهانه 8 هزار تومن پول میدی دیگه این همه دعوا نداره
الان مدتهاست دارم دنبال یه شرکت رسمی و قابل اعتماد میکردم که بتونم سایتم رو بیارم داخل
-
تعداد تشکر ها ازsahar_shamsipor به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014, 11:28
عضو انجمن
هاست فقط شرکت پارس پک parspack.com شما یرید از این شرکت هرچی میخواید تهیه کنید اگر ناراضی بودید با من! یعنی چند ساله داریم بهاشون کار میکنیم تیکت زیر 5 دقیقه جواب دادن برخورد خوب پشتیبانی حرفه ای!
-
تعداد تشکر ها ازn4ser به دلیل پست مفید
-
May 12th, 2014, 11:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
sahar_shamsipor
میخواستم یه تایپیک جدید ایجاد کنم ولی وقتی اینجا رو دیدم گفتم در ادامه این بگم
از medil0ne به خاطر مطالبشون تشکر میکنم
وقتی شرکتهایی که رسمی هستن این مشکلات رو دارن حساب کن اون اشخاصی که یدونه سایت زدن و دارن هاست داخلی ارائه میدن اونها وضعشون چطوره
الان توی هاست دوتا از کسایی که اینجا آفر داده بودن عضو شدم وضعیت تیکت هاشون واقعا جالبه ظهر تیک میدی شب ساعت 2 به تیکت پاسخ میده مثل این میمونه که موقع خواب یه نگاه به سایتش میندازه ببینه کدوم بدبختی مشکلی چیزی داره
یا یکی دیگه که الان دو روزه خبری ازشون نیست
جالبیش اینه که وقتی میایی اینجا یه تایپیک میزنی و درخواست هاست میدی همشون پیدا میشن اینجا بیشتر آنلاین هستن تا تو سایت خودشون (یعنی فقط دنبال جذف مشتری هستن)
یکیشون گفت پلنی که انتخاب کردی ماهانه 8 هزار تومن پول میدی دیگه این همه دعوا نداره
الان مدتهاست دارم دنبال یه شرکت رسمی و قابل اعتماد میکردم که بتونم سایتم رو بیارم داخل
من نمیدونم شما دنبال دقیقا چه سرویسی هستید اما تجربه نشون داده 90% مشتریانی مثل شما که از این موارد ناراضی هستند هزینه مناسبی متناسب با مصرفشون پرداخت نمیکنند.
شما خودتون را بگذارید جای هاستینگتون همیشه اگر فکر میکنید با هزینه هایی که پرداخت میکنید شما به جای ایشون بودید و این هزینه ها براتون میصرفید که پشتیبانی خوب و سرویس خوب ارائه کنید پس شک نکنید هاستینگتون مشکل داره ولی اگر واقعا حس کردید خودتون باشید چنین پشتیبانی با این هزینه های پرداختی مشتریان ارائه نمیکنید پس بدونید که باید درست هزینه کنید.
همیشه مشکلات یکی از این دو حالت هست و خارج از این نیست.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید