-
February 14th, 2014, 10:44
عضو جدید
پاسخ : نصب چت روم ، وبیولیتن ، وردپرس با نازلترین قیمت و ضمانت بازگشت وجه !!

نوشته اصلی توسط
nanajoon
ببینید ، ما برای رضایت مشتری هامون یک عدد اکانت وی آی پی خریداری کرده بودیم از سایت وب ایران ، که اونجا قالب های پریمیوم وب ایران رو که قابل دسترسی برای اعضای عادی نیستن و بسیار شیک هستند رو سیو کردیم و بتون نشون میدیم هر کدوم رو که مایل باشین براتون نصب میکنیم ، ولی در اینجا نمیشه قرار داد ، چون قالب های پریمیوم هستند و وب ایران راضی نیستش .. در هنگام نصب قالب براتون نمایش میدیم .. اگر مایل باشین عکس قالب ها رو میتونم داخل یاهو مسنجر الان بتون نشون بدم ولی اینجا امکانش نیست .. با تشکر.
اوقت شما به چه اجازه ای اینکار رو انجام میدید؟ :-/
-
تعداد تشکر ها از leberman به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014 10:44
# ADS
-
February 14th, 2014, 10:51
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
leberman
اوقت شما به چه اجازه ای اینکار رو انجام میدید؟ :-/
دوست عزیز وب ایران توی این که چه اجازه ای برای انتشار قالب هاش نوشته که :
کسی که اکانت وی آی پی خریداری میکنه حق نداره اونها رو در سایت های دیگه انتشار بده و برای عموم آزاد بذاره قالب ها رو ...
چشم ما هم برای شما قالب های قسمت پریمیوم رو آزاد نذاشتیم !! حتی تصاویرش رو هم اگر دقت کنید نوشتم وب ایران راضی نیست بذارم !! فقط برای کسانی این قالب ها رو نصب میکنم که بخوان براشون وبیولیتن نصب کنم و همین !! در ضمن همونطور که میدونید قیمت اشتراک وی آی پی وب ایران مبلغ نسبتا خیلی بالایی هستش ، که باش میشه شاید نصف پول یه قالب باشه !! و اونو که پرداخت کردیم وب ایران راضی شده که ما پول نویسنده کد قالب رو دادیم و اختیارشو داریم که کجا نصب کنیم و نکنیم ولی انتشار نمیدیم داداش /
-
-
February 14th, 2014, 10:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nanajoon
بله تمام فارسی و کامل و به صورت کامل نصب میشه ، و تمام هک هایی که شما میگید نصب کینم و هک های پایه مثل هک تشکر ، آخرین ارسالات و ... همه و همه با فارسی سازشون نصب میشوند ...
تشکر از پاسخگویی ..
مزاحمتون میشم
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 10:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
تشکر از پاسخگویی ..
مزاحمتون میشم
خواهش میکنم ... در خودمتتون هستم ..
-
-
February 14th, 2014, 10:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nanajoon
دوست عزیز وب ایران توی این که چه اجازه ای برای انتشار قالب هاش نوشته که :
کسی که اکانت وی آی پی خریداری میکنه حق نداره اونها رو در سایت های دیگه انتشار بده و برای عموم آزاد بذاره قالب ها رو ...
چشم ما هم برای شما قالب های قسمت پریمیوم رو آزاد نذاشتیم !! حتی تصاویرش رو هم اگر دقت کنید نوشتم وب ایران راضی نیست بذارم !! فقط برای کسانی این قالب ها رو نصب میکنم که بخوان براشون وبیولیتن نصب کنم و همین !! در ضمن همونطور که میدونید قیمت اشتراک وی آی پی وب ایران مبلغ نسبتا خیلی بالایی هستش ، که باش میشه شاید نصف پول یه قالب باشه !! و اونو که پرداخت کردیم وب ایران راضی شده که ما پول نویسنده کد قالب رو دادیم و اختیارشو داریم که کجا نصب کنیم و نکنیم ولی انتشار نمیدیم داداش /

در قوانین ذکر کردیم اما شما عملا دارید اینکارو میکنید! کار شما هیچ فرقی با فروختن قالب نداره. مثل این میمونه قالب ها رو دریافت کنید و بعد بفروشید(کسب درآمد)! اگر ایشون که قالب رو دریافت میکنن برا عموم بزارن دانلود جواب شما چی هست؟
تمامی فعالیت های طراحی و... با بنده باید اول هماهنگ شه شما با کی صحبت کردید؟
شما اختیارشو دارید روی انجمن خودتون نصب کنید نه اینکه بفروشید. حتما باید مثل هک ها لایسنس بزاریم برای استایل ها؟!
-
تعداد تشکر ها از leberman به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 14:01
در جامعه مجازی هم سر رشته دارید؟
-
تعداد تشکر ها از NersiA به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 18:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
nersia
در جامعه مجازی هم سر رشته دارید؟
منظورتون رو از جامعه مجازی متوجه نشدم اگر منظورتون نصب اسکریپت هایی مثل فیسبوک هست ، اونها رو فقط نصب میکنم ، ولی خوب در مواردی تنظیماتی هم روشون انجام میدم بستگی به اسکریپتتون داره ..
-