با سلام
بدون تحقیق از یه شرکت بنجول مثل بهسازان هاستهاست نخرید... ببینین سر من بدبخت چی آوردن...
بنده یکی از مشتریان سابق بهسازان هاست هستم. خودم و دوستام رو هم برا خرید از اون ها تشویق کردم. اینم از لیست هاست و دامنه هایی که خودم و دوستام از بهسازان خرید کردیم.
Account Suspended و
فروشگاه و آثار هنرمندان برجسته و
فروشگاه خریدباز و
Account Suspended و ... . میتونین چک کنین. اما غافل از اینکه...
بعد یه مدت ادا بازی های اون ها شروع شد. سایت هر از گاهی داون بود و وقتی پیگیر میشدی همش حرفشون این بود: "
سرور تحت حمله شدید هست و در حال رفع مشکل هستیم
لطفا تا برطرف شدن مشکل تیکت ارسال نکنید". جالبه بدونین که اونم با 1000 زحمت جواب یک تیکت رو میدادن. پشتیبانی آنلاین و از این حرفا هم نداشتن.
تلفنی هم هیچ وقت نتونستم باهاشون تماس بگیرم یعنی گوشی رو برنمیداشتن... خلاصه 1000 بلایی که سر من بدبخت نیاوردن... یه روز عصبانی شدم و و قتی که سایتم بیشتر از 12 ساعت داون بود نوشتم که: "نمیدونم تو این همه شرکت هاستینگ چرا فقط مال شما رو مورد حمله قرار میدن و با serverpars و mihannic و ... کاری ندارن...
شیره نمالین سر مردم...
کلا مشکل مشکل مشکل...حمله شده نمیدونم مورد مشکوک بوده و امنیت در خطره و ...
تو این یک سال عذاب جهنم چشوندین بهم
اون همه هم تبلیغ تونو کردم
دوستامو هم اینجا هدایت کردم
عجب اشتباهی کردیم هااااا......."
و یه یارو بنام
میلاد شکیبایی که ظاهرا از کارمندای اونجا بود جواب داد: "
ما کوچکترین علاقه ای به سرویس دادن به افراد امثال شما نداریم
اگه فکر میکنید سرویس های ما خوب نیست بهتره در اولین فرصت خودتون رو از جهنم ما راحت کنید و از شرکت هایی که هیچ وقت سرور هاشون مشکل پیدا نمیکنه سرویس بگیرید
در صورت ارسال مطلب مشابه و توهین به ما سرویستون 48 ساعت مسدود میشه"
و جالبه که بدونین
این کارو هم کرد. و وقتی از مدیریت تیکت شکایت از کارمندان رو پر کردم دوباره همین یارو جواب داد: "
ما با کسی برا خرید هاست قرارداد نمی بنیدم و با شما هم نبستیم". روز جمعه بود و مشترام یکی یکی پرپر میشدن....
برا همین که میگم قبل از تحقیق هاست نخرین. شاید بعضی از شرکت ها تعرفه شون خیلی گرون باشه اما پاسخگو هستن و با افراد لاتی مثل اون یارو کارمندی که برا پشتیبانی بهسازان هاست گذاشته بودن درگیر نیستین...