سلام و خسته نباشید
کسی از مارال هاستینگ سرور داره؟
هاست |هاست لینوکس |هاست ویندوز | هاست ایران | هاست بک آپ | هاست دانلود | هاست پرترافیک
اگر آره کیفیت کارشون چطوره؟
سلام و خسته نباشید
کسی از مارال هاستینگ سرور داره؟
هاست |هاست لینوکس |هاست ویندوز | هاست ایران | هاست بک آپ | هاست دانلود | هاست پرترافیک
اگر آره کیفیت کارشون چطوره؟
ویرایش توسط Ahari : November 27th, 2013 در ساعت 19:43
درود
از شرکت های شناخته شده در حیطه هاستینگ در اصفهان هستند دفترشون هم خیابان 4 باغ بالاست
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
ممنون از جوابتون
سرعت سرورا خوبه؟برای سایت دانلود میتونم ازشون سرور بگیرم؟
آقای هاشمی تایید میشوند
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
با ســـلام . . .
طبق گفته آقای عیسی لو ؛ آقای هاشمی شخص شریفی هستند . . .
با تشـــــــــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
ایشون از بهترین شرکت های هاستینگ هستند و بسیار شریف و محترم بگیرید
»ن تیکت دادم برای سایت دانلود یه سرور 500 گیگ میخواستم
گفتن که دیتا سنترش هتزنر المانه
من برای کارم معمولا تورنت میکنم و گاهی اوقات انکود که برای انکود مشکلی نیست ولی تورنت مشکلی نداره؟
فایل دانلودی که میذارم کپی رایت محسوب میشه به این مورد گیر میده؟
سرور خوبی هست بگیرم؟
میشه نظر بدین؟این سرویس برای کار من مناسبه؟
بر روی سرور هایشان روتر دارند و این باعث میشه به چنین مواردی گیر نباشند
موردی ندارد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)