سلام
نیاز دارم به یک برنامه برای کنترول شبکه مثل شبکه کافی نت .
کنترول دانلود داشته باشه و اختلال در سیستم ایجاد نکند
یک نرم افزار که کرک ان به سادگی در دسترس باشد و مشکل بعد ها ایجاد نکند
با تشکر ...
سلام
نیاز دارم به یک برنامه برای کنترول شبکه مثل شبکه کافی نت .
کنترول دانلود داشته باشه و اختلال در سیستم ایجاد نکند
یک نرم افزار که کرک ان به سادگی در دسترس باشد و مشکل بعد ها ایجاد نکند
با تشکر ...
مدیریت به صورت شبکه داخلی هست یا اینترنت؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
برنامه سون (مدیریت کافی نت )برای کار شما پیشنهاد میشود
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
فقط توصیه میشه روی سیستم ها ای پی استاتیک بهشون بدی و نه بزاریdhcpمودم به کلاینت ها
ای پی بده چون اونجوری سون قاط میزنه و تاخیر شدیدی داره یک چیزی که خیلی اذیت میکنه این تبلیغ هست
که میزنه و سراسری پخش میکنه ولی قیمتش خوب و ارزونه و کار راه بندازه
من یک نسخش رو از اینترنت دانلود کردم و این بنر رو دیدم و هنگام ورود کلاینت یک بنر 400px در 1200px بالای مانیتتور نمایش داده می شد
یعنی در نسحه 25 تومانیش این نمایش داده نمیشه ؟
برنامه 7 رو چک کردم
دو نمونه بود یکی 25 تومانی که به صورت رایگان هم میشه دانلود کرد البته مشکلش اینه که یک بنر بزرگ روی این کلاینتش نصب هست و خیلی ....................
و همینطور مشکل دوم اینه که دیتابیس اصلی روی سایت دیگه فعال شده و بیشتر میتونه نرم افزار جاسوسی باشه تا کنترول شبکه
نرم افزار بهتری کسی نمیتونه معرفی کنه ؟
handy cofe
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
بعضی امکانات که نمیتونین در نسخه مجانی است تعداد کلاینت است بیشتر از 3 تا نمی شود که در نسخه پولی محدودیت ندارد
عکس پس زمینه در نسخه رایگان غیر قابل تغییر است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)