سلام. من یه دامنه .ir دارم و یه سرور vps بتازگی گرفتم. چطور میتونم دامنه ام رو بعنوان نیم سرور قرار بدم؟
سلام. من یه دامنه .ir دارم و یه سرور vps بتازگی گرفتم. چطور میتونم دامنه ام رو بعنوان نیم سرور قرار بدم؟
Vpsشما ویندوزی هست یا لینوکسی؟
برای سادگی کار باید کنترل پنل نصب کنید
و ای پی سرور رو در پنل دامنه نیز باید قرار بدین
لینوکسیه و کنترل پنل هم کلوکسو.
بعد از 72 ساعت از ست کردن دی ان اس و آی پی در nic.ir هنوز اعمال نشد. http://www.intodns.com/mcicall.ir
آقا تا وقتی ویندوز هست چرا از لینوکس استفاده میکنید؟اینجا ایرانه قانون کپی رایتی نیست مجبور نیستی بابت استفاده از ویندوز اورجینال ماهیانه هزینه ای پرداخت کنید، و ما ایرانی ها ویندوز باز هستیم نه لین*** باز،البته اکثرا"
اینکه معمولا" سرورهای لینوکسی استفاده می کنند به خاطر قیمت پایینش است،چون سرور لینوکس الزاما" نیاز به کرنل اختصاصی ندارد.
در ضمن اگر از لینوکس استفاده میکنید کنترل پنل کلکسو خیلی راحت نصب و کانفیگ میشه.
حتما" از centos 5.x استفاده کنید.
با سلام و احترام
دوست عزیز ویندوز با استفاده از کرنل اختصاصی دارای امنیت بیشتری است (از نظر بنده)
و اینکه MySql , PHP همینک جزیی از ویندوز است،اطلاعات بیشتر با بررسی امکانات ویندوز سرور 2008 به راحتی قابل دستگیری است
و اگر از 2003 استفاده میکنید
webplatform installer پاسخی برای تمام نیازهای یک مدیر هاستیگ ویندوز است.
یا حق
دی ان اس سرور بدرستی تنظیم نشده است!
رکوردها رو باید درست تنظیم کنی
dns ها توسط شرکت سرویس دهنده vps بصورت dns1.mcicall.ir ساخته شده و من هم به همون شکل ست کردم
; <<>> DiG 9.8.1-P1 <<>> 5.56.234.13@mcicall.irفروشنده کی بوده؟ دی ان اسی تنظیم نکرده روی وی پی اس اصلا!
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 8523
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0
;; QUESTION SECTION:
;5.56.234.13\@mcicall.ir. IN A
;; Query time: 1994 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Sat Oct 12 1644 2013
;; MSG SIZE rcvd: 40
گزارش بالا رو مشاهده کنید!
درصورتی
dns1.mcicall.ir
dns2.mcicall.ir
تنظیم گردیده بو د میبایست در این پرسوجو از سرور نامها بیاد!!!! که همونجوری مشاهده میکنی نیومده
نام فروشنده رو لطف میکنی در پیغام خصوصی برام بنویسی
ویرایش توسط DUST : October 12th, 2013 در ساعت 17:59
درود
نیازی به بردن نام فروشنده نیست.
بنده شخصا dns ها رو ست کرده بودم.
ولی چون امروز تیکت زده بودند که ست نشده بنده سرور رو ریست دادم. بعد از ریست دادن سرور دچار مشکل فنی شد و دیگه بالا نیومد.
ما با هم با ایشون به صورت تلفنی تماس گرفتیم و فرمودیم چنین مشکلی وجود داره.
با موافقت ایشون سیستم عامل تغییر داده شد و کنترل پنل مجددا به صورت رایگان نصب و کانفیگ اولیه انجام خواهد شد.
دوست عزیز شما 15 مین پیش تست کردید در واقع الان سرویس وجود نداره که dns ها رو پیدا کنه.
دوباره مشخصات از طریق تیم فنی ما پیگیری خواهد شد.
ارادمتند شما
سرپرست تیم فنی و پشتیبانی ایرانیکا سرور
هادی امیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)