با سلام خدمت همه دوستان گرامي.
آقا كسي مي تونه VPS 2008 منو كامل كانفيگ كنه براي Cpanel ؟
چون ميخوام اسكريپ اختصاصي خودم رو كه بايد روي Cpanel نصب بشه روش نصب كنم براي ارسال ايميل گروهي تا مثل هاستهاي اشتراكي ساسپند نشه.
با تشكر.
با سلام خدمت همه دوستان گرامي.
آقا كسي مي تونه VPS 2008 منو كامل كانفيگ كنه براي Cpanel ؟
چون ميخوام اسكريپ اختصاصي خودم رو كه بايد روي Cpanel نصب بشه روش نصب كنم براي ارسال ايميل گروهي تا مثل هاستهاي اشتراكي ساسپند نشه.
با تشكر.
با سلام سی پنل مخصوص سیستم عامل لینوکس است
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
با سلام.
منظور من هم همين Enkompass بود !
با تشكر.
خوب اینجا بخش آموزش هست
در داخل بخش یک تاپیک بزنید چون آفر دادن در این بخش ممنوع می باشد
system rquirements هارو خوندید؟
حداقال رم 4 گیگ هست
Hardware Requirements
Software Requirements
Component Requirements Processor x64-based processor Memory Recommended: 4 GB RAM Disk Space 40GB+ shared disk
Supported Optional Software
Component Requirements Architecture x64 OS Editions Windows Server 2008 or Windows Server 2008 R2, Web*, Standard, Data Center, or Enterprise Edition Web Server IIS 7.x Authentication Active Directory FTP Server Microsoft FTP 7.x (Enkompass Installed)
Component Versions Supported MailEnable 3.5, 5.06 (Standard, Professional, or Enterprise) SmarterMail 6.x or 7.x (Lite, Pro, or Enterprise) PHP 5.3.4, 5.3.6, 5.3.8 Microsoft ® SQL Server ® 2005, 2008, 2008R2, or SQL Express MySQL 5.1 – 5.5
ارائه دهنده خدمات میزبانی در انگلستان آلمان و ترکیه
MyHBD
با سلام.
از دوستان كسي نيست ؟
با تشكر.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
کی نسخه نال یا کرک شده ازش نداره ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)