سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد سایتهای مجاز و غیرمجاز آهنگ بدونم. ساخت سایت مجاز آهنگ اصلا ارزش داره؟ یعنی درآمدی داره که آدم بخواد براش وقت بگذاره؟
کلا دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در مورد سایتهای مجاز و غیرمجاز آهنگ بدونم. ساخت سایت مجاز آهنگ اصلا ارزش داره؟ یعنی درآمدی داره که آدم بخواد براش وقت بگذاره؟
کلا دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
Mobile: +98 930 001 1212 | Telegram : meysam_biz
انجمن کد ایگنایتر فارسی | وب سایت من
هر سایتی که تو گوگل بیاد بالا در آمد داره
تبدیل psd به html | طراحی psd | طراحی سی ام اس ، فروشگاه ساز و پروژه های اختصاصی
شما خودت کدوم رو انتخاب میکنی؟
آخه از طرفی سایتهای موزیک مجاز رو نگاه میکنم همشون خیلی مبتدیانه و شبیه به همه و آهنگهایی هم که میگذارند اکثرا به درد نخوره! :دی تبلیغات هم اکثرا ندارند و بنرهای همکاری در فروش گذاشتند!!
واقعا سایت موزیک مجاز درآمدی هم داره؟
درمورد خیلی هم غیرمجاز نباشید یعنی یه سری آهنگهای اون وری رو هم بگذارم و با یه چند تاعکس و هشدار خطر *****ینگ رو هم کم کنیم؟
شما باشی کدوم رو انتخاب میکنی؟ با توجه به شرایط فعلی
مجاز باشه ورودی از گوگل و ثبات دامنه داری
مجار نباشه باید تبلیغات کنی...
سایت موزیک مجاز و غیر مجاز نداره..3 سال پیش سایت ما رو به خاطر داشتن 3 تا اهنگ از خواننده های ایرانی که تلویزیون هم پخش میکرد فیل کردند.رفتیم ارشاد گفتم چرا مگر غیر مجاز بوده؟ اهنگ رضا صادقی بود و لهراسبی..گفتند آهنگی که پخش میشه یا منتشر میشه فقط برای گوش دادن شخص خودتون هست.اگر تو سایت بزارید یا اشتراک بزارید کسی دانلود کنه جرم حساب میشه!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)