من یه ارائه دهنده وی پی اس میخوام با شرایط زیر:
1- کلیه کارهای اولیه رو انجام بده (وی پی اس کاملا آماده استفاده تحویل بشه) از کارهای امنیتی گرفته تا نصب و تنظیم کنترل پنل و ...
2- کنترل پنلی که میخوام سی پنل هست و اینکه تحریم نشه و خرید لایسنس و سایر موارد با ارائه دهنده باشه. (همچنین در صورتی که دیتاسنتر آمریکایی هست، تحریم از سوی دیتاسنتر هم پیش نیاد)
3- به میزان لازم فضای بک آپ با سرویسش ارائه بده و تنظیمات لازم انجام بشه که بک آپ روزانه گرفته بشه و ترجیحا فضای بک آپ از جای دیگه ای باشه.
4- پشتیبانی حداقل 10 ساعت در روز آنلاین داشته باشه و جواب درست بده (در دست بررسی هست و داریم درست میکنیم و اینا فایده نداره!)
به نوعی سرویس مدیریت شده میشه با توجه به مواردی که گفتم اما روی این وی پی اس قرار هست تعدادی سایت هاست بشن و حتی نیازی به داشتن یوزر و دسترسی روت نیست و همون whm برای ما کفایت میکنه، بنابراین جز اینکه اتفاق خاصی بیفته یا اینکه تنظمات و نصب های اولیه مشکلی داشته باشه یا موارد خیلی کوچولوی دیگه ما نیازی به مدیریت خاصی نداریم. اما همون طور که گفتم باید پیشتیبان حداقل 10 ساعت در روز آنلاین باشه. برای محکم کاری بیشتر یه شماره همراه هم داده بشه که همیشه جواب داده میشه!
5- قرارداد رسمی میخوام و برای همهی موارد فوق باید تضمین داده بشه و خسارت معلوم بشه برای عدم انجامش.
این وی پی اس رو برای یه پروژه میخوام که تعدادی سایت برای یه کارفرما قرار هست روش قرار بگیره، الان ما میخوایم هزینه پروژه رو اعلام کنیم و نیاز هست که من هزینه وی پی اس رو هم بهشون اعلام کنم. در خصوص مشخصات وی پی اس هم فکر میکنم برای شروع پروژه همون رم 512 و یه هسته سی پی یو با حدود 25تا 50 گیگ هارد و 200 تا 600 گیگ پهنای باند کفایت میکنه، اما باید قابلیت ارتقاء وجود داشته باشه چون اگه پروژه جواب بده ممکنه در مجموع سایتها روی همدیگه حدود 15000 تا یوزر داشته باشند.
دوستانی که شرایط فوق رو دارا هستند یا کسی رو میشناسن که دارا هست بگن، من شنبه باید قیمت رو بگم که قیمت خود پروژه مشخص هست و الان فقط مونده مشخص شدن قیمت وی پی اس.
با توجه به اینکه من قیمت رو مستقیما با هزینه خود پروژه جمع میکنم و به کارفرما اطلاع میدم از نظر من قیمت اهمیتی نداره و فقط کیفیت مهم هست، اما از طرف کارفرما به توجه به اینکه از افراد دیگری هم قیمت میگیره قطعا قیمت مهم هست! بنابراین دوستانی که شرایط فوق رو دارا هستند کم ترین قیمت ممکن شون رو بگند. لازم به ذکر هست اگه پروژه رو به ما بدند و انجام بشه و به اون تعداد یوزری که گفتم برسه و ... اون وقت این پروژه به صورت کاملا مشابه برای کارفرماهای دیگه هم انجام میشه!
---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
رو این مورد تاکید میکنم!
شامل روزهای تعطیل هم میشه، مثلا امروز، یا حتی تعطیلات عید نوروز.