درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
لطفا سریع قیمت بدین....... عجله دارم........
درخواست نمایندگی هاست ویژه احداث سایتهای چت روم...... خیلی فوری نیاز دارم.....
لطفا سریع قیمت بدین....... عجله دارم........
با سلام
درخدمتیم
سبد خرید - مکران هاست | Makoran Host
در صورتیکه سئوالی داشتین میتونین از طریق تیکت و یا آی دی یاهو eus_co@yahoo.com در تماس باشین
موفق و پیروز باشین
با سلام
15 گیگ ماهیانه 15 هزار تومن با پهنای باند نامحدود
نصب پلاگین و طراحی قالب نیز رایگان انجام میشه
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با ای دی بنده در تماس باشید
دوست گرامی برای سرویس دهی سایت های چت به هیچ وجه فکر نمایندگی نباشید چون افت کیفیت بسیار زیادی خواهید داشت و مشتریان شما راضی نخواهند بود. سرویس دهی چت روم نیازمند سرعت و کانفیگ خاص روی سرور اصلی می باشد که متناسب با این اسکریپت ها باشد و اگر نمایندگی بگیرید با مشکلات سرعت مواجه خواهید بود . پیشنهاد میشه حداقل یک سرور مجازی کانفیگ شده به همراه وب سرورهای قدرتمند مانند litespeed- nginx - lighthttpd و.. استفاده نمایید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
با سلام
با نظر ایشون کاملا موافق هستم.
خرید یک سرور مجازی بهترین گزینه برای میزبانی چت روم هایتان می باشد.
همچنین نمایندگی های معمولی که برای میزبانی وب سایت می باشد اصلا مناسب برای چت روم نمی باشد.
میزان مصرف منابع سرور برای میزبانی چت روم نسبت به مصرف منابع سرور برای میزبانی سایت خیلی بالاتر می باشد.
موفق باشید
- سپیدار گیفت : فروش انواع فلش مموری تبلیغاتی و اختصاصی + فروش انواع پاور بانک تبلیغاتی و اختصاصی
اقا دست رو دلم نزارید که خونه
درسته برای سایت چت روم بهترین گزینه همونه که شما فرمودید . اما
یک اما مهم داره که من توجه نکردم دوماه کلی هزینه دادم و در این دو ماه فقط ده روز از سرورم استفاده کردم اون هم با هنگ دائمی در شرایطی که تعداد انلاینها کلا یک رقمی بود
اون اما مهم اینه که دانش استفاده و مدیریت سرور رو داشته باشید وگرنه مثل من میشید
بعد از دریافت سرور ( رم دو پردازنده 2 هارد ساس رید 10 ) سه روز طول کشید تا کنترل پنل رو نصب کردن اقایون و بعد از دریافت هزینه نسبتا زیاد برای کانفیگ کردن چهار روز دیگه طولش دادن و تازه سایت ها همیشه هنگ بودن
تیکت دادم که سایت کنده امر فرمودن که فلان کار و فلان کار و فلان کار رو کنید . گفتم اینا رو اگر بلد بودم که سرور منیج شده نمی گرفتم . بعد دو هفته برگشتم به ریسلر اونم مشکلات خودش رو داشت دیدم سرور رو تمدید کنم و بدم جای دیگه دوباره کانفیگ کنن . 5 روز مونده به سر رسید سرور تمدید کردم . اما از فرداش شد انتقال سرور
هر دفه تیکت می دادن یه چیزی می خواستن رمز فلان رمز فلان خلاصه روزای زوج اونا تیکت می دادن روزای فرد من جواب .
خلاصه بگم الان یازده روز از ماه دوم سرور گذشته و هنوز من نتونستم از این سرور استفاده کنم
الانم اومدم اینجا که ببینم جایی میشه یه سرویس گرفت که هر لحظه نگران قطعی و انتقال و ..... نباشی یا نه
شرمنده اگر اسپم اومدم
ولی دلم خیلی پره
این رو هم مد نظر داشته باشید کسی که تازه میاد تو این کار هزینه لازم برای تهیه سرور مجازی رو احتمالا نداره
چقدر همه دنبال چت روم زدن هستند.نصف شب میری تو چت روم می بینید 4نفر بیکار نشستن دارن با هم صحبت می کنند خوب مگه با مسنجر نمیشه اینکار رو انجام داد؟اکثر اسکریپتهاش هم پر باگ و کد مخرب و ... هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)