سلام
چطوری می شه برای کاربرا محدودیت ایجاد کرد
مثلا برا مصرف cpu یا پهنای باند.
و دوم اینکه مصرف استانداردی که شما برای هر اکانت در نظر می گیرید معملا چقدره . بعضی جاحا دیدم 2% cpu هست.
سلام
چطوری می شه برای کاربرا محدودیت ایجاد کرد
مثلا برا مصرف cpu یا پهنای باند.
و دوم اینکه مصرف استانداردی که شما برای هر اکانت در نظر می گیرید معملا چقدره . بعضی جاحا دیدم 2% cpu هست.
و یکچیزه دیگه . الان پهنای باند من 3000 گیگ 100ms هست. می صرفه با 25 تومن اضافه در ماه اونو به نامحدود 10ms تبدیل کنم؟
شما میتونی 3 ترابایت رو تموم کنی؟و یکچیزه دیگه . الان پهنای باند من 3000 گیگ 100ms هست. می صرفه با 25 تومن اضافه در ماه اونو به نامحدود 10ms تبدیل کنم؟
من بودم نمیگیرفتم
در ضمن پورت شما 100MBPS هست نه 100ms
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
etc/security/limits.conf
خیلی ساده هست فایل رو که باز کنی میبینی
استفاده اینجوری هست که در هر خط یک قانون(rule) با استفاده از فرمت زیر مینویسی
<domain> <type> <item> <value>
بجای <domain> میتونی اسم یک user ویا group رو بذاری در اینجا استفاده از wildها هم آزاد هست یعنی از * بمعنی تمام و از % بجای یک کارکتر میتونی استفاده کنی.
در بخش <type> میتونی درجه ی کار رو مشخص کنی که سختگیرانه(hard) باشه یا نه (soft)
در بخش <item> هم مشخص میکنی که چه جیزی رو محدود کنه
برای ram شما میزان rss رو باید تنظیم کنی
و برای کنترل cpu اینجا بصورت درصد نداری میتونی cpu و nproc رو مقدار دهی کنی.
مثلا
ali hard cpu 1
ali hard nproc 3
ali hard rss 50000
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
اینا مربوط به خودتون میشه نه ما !حالا اون 5 درصد رو می شه ندید گفت ( دوستم ) ولی 3 درصد چی . باید بهش اخطار بدم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)