آيا ميدانستيد برای کاربرانی که درگاه سامان از طرف زرين پال فعال شده علاوه بر نام وبسايت شما، لوگوی سايت شما هم نمايش داده ميشه ؟
970083_594844450547298_1248073948_n.jpg
آيا ميدانستيد برای کاربرانی که درگاه سامان از طرف زرين پال فعال شده علاوه بر نام وبسايت شما، لوگوی سايت شما هم نمايش داده ميشه ؟
970083_594844450547298_1248073948_n.jpg
چه باحال جدیدا اینجوری شده ؟!
ولی حیف بعد 3 4 روز هزینه رو واریز می کنه به حساب مشتری
سلام
فکر کنم کمی درصد بیارید پایین و تسویه حساب زودتر انجام بدید دیگه همه میان سمت شما
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
اين درگاه (زرين گيت) برای کاربرانی که در سطح تاييد طلائی باشن و تعداد تراکنش های مناسبی داشته باشن در کنار درگاه غير مستقيم (وب گيت) فعال ميشه.
با توجه به اينکه کاربران طلائی ازين درگاه استفاده ميکنن زمان تسويه تراکنش هاشون 8 تا 36 ساعت کاری بعد از درخواست واريز ميشه.
من از زرین پال پرسیدم جریان چیه
بهم گفتن این نوع درگاه برای سطح طلایی هست و روزانه بیش از 30 تراکنش دارند
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
مثلا اگر 48 تا تراکنش هم باشه فعال ميشه.
اما اگر سايتی در زرين پال تراکنش نداشته باشه و از سايت ها يا درگاه های ديگه استفاده کنه و حالا بخواد ازين طرح استفاده کنه چنين چيزی انجام نميشه. اما اگر سايتی خدماتش رو از سايت زرين پال انجام ميده الان هم مساعدت ميشه و قطعا پيشنهادات مناسبی ارائه ميشه. موارد رو به صورت اختصاصی در تيکت درخواست درگاه پرداخت خودتون پيگيری کنيد. همکاران شما رو برای دريافت اين سرويس راهنمائی ميکنن.
ویرایش توسط samansystems : July 11th, 2013 در ساعت 00:17
بنده برای یکی از سایت های خودم می خوام روزانه بالای 100 تراکنش دارم ، ولی متاسفانه مثل اینکه اصلا قصد همکاری ندارید ، چون باید اول ما که از درگاهای مستقیم سایر درگاها استفاده می کنیم بیاییم درگاه غیر مستقیم زرین پال رو فعال کنیم که وقتی کاربر میاد توش گیج میشه میره ( قبول کنید ، ساده مثل بانک پارسیان خوب است ) من روی درگاه مستقیم می تونم تراکنش داشته باشم ولی غیرمستقیم نه . در ضمن 10000 درگاه دیگه است که اصلا شناسنامه و کارت ملی و ... نمی خواد برای ارتقاء حال با این شرایط به نظر شما کسانی هستند که برای یک درگاه که 30 ساعت بعد تسویه کنه و بیاد اون همه مدارک و که برای ارتقاء است و جمع کنه و بیاد پست کنه در ضمن باید قبلش محضر هم بری که فکر نکنم کمتر از 10 تومن باشه . ( کلا منضرف میشه طرف و سایتشو می بنده ) : دی
بنده از مدیران مربوطه خواهشمندم یکم شرایط اخذ مدارک رو قرار داد را ساده تر کنند و ارسال آن را از اینترنت انجام دهند .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)