میخوام حجم اپلود رو افزایش بدم بیشتر از 2 مگ اپ نمیشه و همچنین تابع exec رو فعال کنم تو vps زیاد تجربه ندارم
لطفا راهنماییم کنین
سرور لینوکس
با تشکر
میخوام حجم اپلود رو افزایش بدم بیشتر از 2 مگ اپ نمیشه و همچنین تابع exec رو فعال کنم تو vps زیاد تجربه ندارم
لطفا راهنماییم کنین
سرور لینوکس
با تشکر
سلام
دوست عزیز چی به کجا میخواین آپلود کنین؟
کنترل پنل شما چی هست؟
کنترل پنلم کلوکسو هست
تا جایی که فهمیدم باید از فایل php.ini تغییرش داد
درود
دوست عزیر از php.ini میشود
ولی بهتر هست از داخل خود پنل کلوکسو در قسمت php کانفیگ مقدار را زیاد کنید.
توجه داشته باشید اول مقدار php کانفیگ ادمین را زیاد کنید و بعد دامنه مورد نظرتون را
ممنون دوست من از کلوکسو تغییر دادم متاسفانه باز همون ارور رو داد برای اپلود
خطا در آپلود . سرور نمیتواند بگیرد فایل یزرگتر از: 2M
تابع exec رو هم میخوام فعال کنم به خاطر ffmpeg لطفا در این مورد هم راهنماییم کنین
با تشکر
ویرایش توسط AINALE : July 6th, 2013 در ساعت 20:28 دلیل: تست
ویرایش توسط gar3na : July 6th, 2013 در ساعت 20:51
در php config اینها موجود بود
PHP Config for pserver-localhostDisplay ErrorsRegister GlobalsLog ErrorsOutput CompressionEnable XcacheEnable ZendEnable Ioncube
ودر Advanced PHP Config
PHP Config
Advanced PHP Config
Advanced PHP Config for pserver-localhost
Switch To Another و من از اینجا زیاد کردم و بعد با نرم افزار putty سرور رو رستارت کردم ولی هیچ دومینی اینجا نبودSendmail From
Enable DlOutput BufferingRegister Long ArraysAllow Url FopenAllow Url IncludeRegister Argc ArgvMagic Quotes GpcMysql Allow Persistent FlagDisable Functions
Max Execution Time
Max Input Time
Memory Limit
Post Max Size
Upload File Max Size
File UploadsMagic Quotes RuntimeMagic Quotes SybaseCgi Force RedirectSafe ModeSession Save Path
درود
دوست عزیز به عکس دقت کن هم Administrator پی اچ پی کانفیگ دارد
هم دامین های شما
![]()
اقا مشکلم حل شد سپاسگذارم بابت راهنماییتون
برای اینکه بتونم ffmpeg رو فعال کنم
exec,passthru,shell_exec,system,proc_open,popen,cu rl_exec,curl_multi_exec,show_source
یکی از اینها هم باید فعال بشه میتونین در این مورد هم راهنماییم کنین . نمیدونم کدومشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)