سلام یه قانون در کل دنیای شبکه هست که اینترنت رو بر هسب بیت (bit) محاسبه میکنند ، اما وقتی مصرف کننده شروع به دانلود میکند ، بر اساس بایت(byte) در ثانیه سرعت اینترنت را رویت میکند.
با این وجود وقتی به شما اینترنت 128 میدهند ، در حقیقت اینترنت 128 کیلوبیت به شما میدهند که سرعت دانلود شما باید 16 کیلوبایت در ثانیه باشد . به این دلیل که معادله تبدیل بیت به بایت با ضریب 8 انجام میشود که هر 8تا بیت معادل 1 بایت میشود . پس اگر 128 را تقسیم بر 8 کنیم میشود 16 کیلو بایت سرعت دانلود اینترنت.
حالا اگه اینترنت شما 150 - 200کیلوبایت سرعت دانلود داره ضرب در 8 کنید میشه سرعت پهنای باند اینترنت شما... که حدودا 1.8 تا 2 مگابیت هست .
و هیچ شرکتی نمیاد سرعت 128 یه شما بده و بزاره شما 2مگابیت بر ثانیه استفاده کنید. این موضوع 2 دلیل دارد .
1 - آن شرکت از کش سرور استفاده میکند که غیر قانونیست و با استفاده از یه *****شکن ساده میشه کش سرور رو دور زد...
2 - ممکن است آن شرکت توضیع کننده اینترنت بطور اتفاقی پهنای باند شمارو به 2048 بر ثانیه تبدیل کرده باشد که در حقیقت شما در حال استفاده از پهنای باند و حق دیگران هستید

-----------------------------------------------------------------
اگر اینترنت با پینگ تایم 100 میلی ثانیه و با شیر 1 به 1 میخواهید ، از وب سایت ما دیدن کنید...
>>>
www.tehranwifi.com <<<<
اینترنت این شرکت مخصوص گیمینگ هست که من خودم 5 ساله از خدماتشون استفاده میکنم...
-----------------------------------------------------------------
دی جی دارکی هستم در خدمت شما
www.djdarki.ir