نوشته اصلی توسط
sarinoo
با توجه به موارد زیر قطعا موفق خواهی شد :
1 - قیمت را فدای کیفیت نکن.در این انجمن برخی از دوستان تازه وارد وی پی اس می دهند مثلا 12000 تومان ، هر وی پی اس حداقل 1 آی پی نیاز دارد.قیمت آی پی های خارج از کشور حدود 8000 تومان در خرید عمده است.حالا آیا این دوستان با 4000 تومان سود می توانند خدمات ارائه دهند؟ خودتان جواب این سوال را به خودتان بدهید.
2 - خرید وی پی اس شروع راه است.بعد از آن مشکلات و دردسرهای سرورداری شروع می شود.شما باید به کسی تکیه کنید که دانش و اطلاعات لازم در مدیریت سرور را داشته باشد و کمکتان کند.باز هم یکی از موارد قابل انتقاد در این انجمن این است که برخی از دوستان با سن و سال کم مثلا من تا 14 ساله دیده ام که اقدام به فروش سرور می کنند و هیچ دانشی در این زمینه ندارند.آیا شما دوست دارید به یک فرد کم سن و سال که نه تجربه مدیریتی دارد و نه دانش لازم برای سرور و شبکه تکیه کنید؟
3 - پشتیبانی مطلوب خیلی مهم است.بعدها خواهید دید که اگر سوال از سرویس دهنده بپرسید یا نیاز به نصب افزونه ای چیزی داشته باشید.اگر پشتیبانی در زمان بیشتر از نیم ساعت جواب شما را بدهد چقدر اعصابتان به هم خواهد ریخت.در این مورد نیز توصیه می کنم به دوستانی تکیه کنید که نیرو و توان لازم برای پشتیبانی 24 ساعته و سریع را دارند.
4 - بهتر است قبل از خرید درخواست دهید تا آی پی یکی از سرویسهایشان را در اختیار شما قرار دهند و شما پینگ بگیرید.برخی از همکاران سرورهایشان را به خاطر مسائل مادی انقدر شلوغ می کنند که سرورهای مجازی ارائه شده توسط آنها بسیار کند می شود و این عامل مشتریان شما را خواهد رنجاند.
5 - در فضای مجازی مقابله با حملات سایبری خیلی مهم است.از سرویس دهنده در مورد نرم افزارهای امنیتی که روی سرورش نصب کرده سوال کنید.
مسائل زیادی هست که درجه اهمیت آنها پایین است مثل آموزش شما و کمک به شما در مدیریت سرورتان ، اما موارد بالا را ضروری در نظر بگیرید.
در پایان برای جنابعالی آرزوی موفقیت می کنم.