سلام...
آقا از صبح دارم کد مینویسم...الان قاطی کردم...هر چی فکر میکنم یادم نمیاد جلوی background-repeat در کد بک گراند چی بنویسم که تصویر در مرکز بمونه.
مثلا no-repeat یدونه میکرد تصویر رو/....چی بود که تصویر در وسط ثابت میموند؟؟؟
سلام...
آقا از صبح دارم کد مینویسم...الان قاطی کردم...هر چی فکر میکنم یادم نمیاد جلوی background-repeat در کد بک گراند چی بنویسم که تصویر در مرکز بمونه.
مثلا no-repeat یدونه میکرد تصویر رو/....چی بود که تصویر در وسط ثابت میموند؟؟؟
background: url(../images/bg.png) no-repeat top center;
و یا
background-position: fixed;
البته من دقیقا متوجه منظورت از وسط ثابت نفهمیدم :دی
اما اطلاعات بیشتر خواستی توی W3school,net می تونی پیدا کنی ! اما تا جاییکه می دونم نیازی نیست ریپیتش کنی :دی
====> سایت در حال بروز رسانی می باشد <====
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
نه...ببین وقتی زوم تصویر رو کم میکنم،چند تا پشت هم عکس میفته...
اینو نگاه کن
seetibi,com
آهان برای اینکه این repeat نشه باید به این صورت عمل کنی:
فایل ایندکس:
و توی فایل CSS:کد:<html> <body> <div id="bg"> Under construction </div> </body> </html>
اینجوری یک بکگراند مشکی داری و عکس بکگراندو انداختی توی دایو bg طولشم روی ۹۹۸ پیکسل استاندارد تعریف کردی و Margin: 0 auto; دقیقا در مرکزیت قرارش می ده !کد:body { width: 100%; background: #000; } #bg { background: url(../image/bg.png) no-repeat center; width: 998px; margin: 0 auto; }
شرکت ایده پردازان نو اندیش (ایده) | خدمات وب (طراحی ، هاستینگ ، ثبت دامنه ، سئو ، سرور اختصاصی و مجازی)
اگر متوجه نشدین و اطمینان دارید اطلاعات لازم رو پ خ کنین من فیکس کنمرایگان
فردام امتحان دارم تازه![]()
ببخشید دسترسی نمیدم،چون سایت برا خودم نیست.حواهشا ببخشید.
مشکلم حل نشد...این کد مگه برای بک گراند نیست؟؟/
<body background="URL"/>
</body>
حالا اون کد چی بود که تصویر رو در مرکز فیکس میکرد تا اگه با یک مانیتور بزرگ رفتن تو سایت چند تا تصویر کنار هم تکرار نشه...میخوام وسط بمونه
ت
توی head بذارید
عکس را بدین بسازیم اپ کنیم
کد HTML:<style> body{background:url('http://example.org/bg.png') no-repeat center fixed} </style>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)