با سلام ؛
آیا کیفیت اسپلیتر بر روی سرعت اینترنت تأثیر میذاره ؟ البته بدون نویز در تلفن و قطعی هست ( اصلاً به غیر از اینکه تلفن نویز نداشته باشه و اینترنت قطع نشه چیز دیگه برای کیفیت اسپلیتر میتونه ملاک قرار بگیره ؟ )
با سپاس
با سلام ؛
آیا کیفیت اسپلیتر بر روی سرعت اینترنت تأثیر میذاره ؟ البته بدون نویز در تلفن و قطعی هست ( اصلاً به غیر از اینکه تلفن نویز نداشته باشه و اینترنت قطع نشه چیز دیگه برای کیفیت اسپلیتر میتونه ملاک قرار بگیره ؟ )
با سپاس
اسپلیتر تاثیری در سرعت نداره فقط وسیله ای برای جدا کردن تلفن از دیتا میباشد و نوئیز گیر هم میشه گفت.
استغفرالله خداروشکر نه فروشنده ایم و یوزری هستیم مرتب و منظم در انجمن
واگر نه معلوم نبود چه بلایی سرمون میامد میان این جماعت ............
خراب که بله دوست عزیز
یک مودم خراب هم باعث میشه شما بازدهی مناسبی نداشته باشید
شما الان یک اسپلیتر خراب و با یک اسپلیتر سالم مقایسه کردید....
درنهایت خدمت استارتر عزیز با احترام عرض کنم که
اسپلیتر به تنهایی توانایی افزایش سرعت اینترنت شمارا نداره ولی با توجه به ساختاری که داره اگر بخواید از این جهت بهشه نگاه کنید
اگر مسیر ارتباطی شما(در منزل یا شرکت) از کیفیت نامطلوبی برخوردار باشه اسپلیتر تا حدودی فقط میتونه پایداری سرویس شمارو به همراه داشته باشه
و سرویس شما در داخل به دلیل موارد جزی قطع نشه اما در مورد سرعت خیلی چشم گیر نیست....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من واسه کسی دیگه ای نقل قول میزنم شما واسش جوابش رو میدی!!! شما مگه اونی!! عجب دوره زمونه ای شده
بعدشم معلومه در حالت عادی سرعت خط 2 مگ باشه و اشتراک شما 64 نامحدود باید بهت میانگین 8 کیلوبایت برسه در ثانیه نمی تونه این 8 تا حتی یک کیلو بایت اضافه کنه
ولی اگر خراب باشه میتونه یک کیلوبایتش کنه و یک مدت تو من و هرکس دیگه ای رو درگیر تا بدونه مشکل ازکجاست
درضمن فقط تاپیک هایی رو جواب بده و حرفهایی رو که به شما چیزی خطاب شده باشه نه اینکه من روی صحبتم با کس دیگه ای بوده و شما امدی ......................
ویرایش توسط viasky : April 20th, 2013 در ساعت 16:16
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط rezarostami : April 20th, 2013 در ساعت 14:40
اسپلیتر تاثیری در سرعت نمیذاره و اگر هم بذاره قابل احساس نیست
درلفظ و کلماتی که به کار میبرید تجدید نظر کنید.
انجمن جایی برای صحبت و تبادل نظر هست.
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
من بهش چیز بدی نگفتم منم خواستم مدارک حرفش رو ضمیمه کنه
حس خود بزرگ بینی داره ولی اینجا همه مثل هم هستن اگرم پارتی بازی هست بگید بدونیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)