با سلام بر دوستان
چند تا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید!!
تفاوت cpanel با direct Admin از نظر امکانات و مزایا و معایب چیست؟؟؟و کدام بهتر هست؟؟
سپاس
با سلام بر دوستان
چند تا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید!!
تفاوت cpanel با direct Admin از نظر امکانات و مزایا و معایب چیست؟؟؟و کدام بهتر هست؟؟
سپاس
ممنون: من در مورد هاست دارم تحقیق می کنم: لطفا باز تر توضیح بدهید؟؟؟ اگر سایتی یا مقاله ای سراغ دارید :لینک دهید!
سپاس
سی پنل
- رابط گرافیکی جذاب
- کاربر پسند
- منوی راحت
- لایسنس گرون تر(سه برابر دایرکت ادمین )
- تحریم
دایرکت ادمین
- رابط گرافیکی معمولی
- تقریبا کاربر پسند
- منوهاش کمی باهاش کار کنین براتون راحت میشه (فایل منیجر)
- لایسنس ارزون تر
- تحریم نیست
از لحاظ امنیت بحث هایی که میشه میگن دایرکت ادمین ایمن تر هست اما حرف ها بدون سند و مدرک بود
این به معنی امن نبودن سی پنل نیست هر دو از لحاظ امنیت در درجه ی بالایی قرار دارن
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
ممنون دوست عزیز:خوشبختانه در دنیای مجازی یک انجمن وب هاستینگ وجود داره: که ما می تونیم سئوال مان بپرسیم:که خیلی خوب هستدوستان اگر باز نظری دارید ارائه بدهید
راستی دایرکت ادمین پشتیبانی از زبان فارسی میکنه؟؟؟سی پنل چی؟؟ این دو سرورشان توی کدام کشور هست؟؟؟و غیر این دو هاست لینوکسی مدلی دیگه ای هم داریم ؟؟؟ تو ی سبک سی پنل و... میگم
سپاس
ویرایش توسط caspianhero : April 14th, 2013 در ساعت 18:16
کسی نمی داند!!!
ممنون دوست عزیز: راستی قضیه این هاست های وارز چی هست؟؟؟ به درد چی میخورند؟؟
راستیplesk مگه برای هاست ویندوز نیست!؟؟؟سپاس
بحث وارز تو این انجمن ممنوع هست
معنیش هم اینه که شما اگر از نسخه های نال شده ، کرک شده ی هر چیزی استفاده کنید یا حقوق نویسنده رو نادیده بگیرین و هر نوع خلاف شرع و ... کسی نیست که سرور یا هاست شما رو مسدود کنه یا در صورت وجود شاکی ، به شکایت ترتیب اثر داده نمیشه
این هاست هایی که تو ایران به فروش میرسن نیمه وارز هستن یعنی هر کار کنی باهات کاری ندارن اما به محض اینکه شاکی پیدا بشه ، سرویس شما مسدود میشه
فول وارز هم یعنی کسی کاری به کارت نداره
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
پلسک هم نسخه ویندوز داره و هم نسخه لینوکس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)