سلام دوستان
لطفا لوکال هاستی که میشناسید و یا استفاده کردید رو معرفی بفرمایید که بدرستی هم کانفیگ بشه
از استفاده ومپ و زمپ که راضی نیستم...
iis هم نگید چون اسکریپتی که می خوام استفاده کنم جواب نمیده
سلام دوستان
لطفا لوکال هاستی که میشناسید و یا استفاده کردید رو معرفی بفرمایید که بدرستی هم کانفیگ بشه
از استفاده ومپ و زمپ که راضی نیستم...
iis هم نگید چون اسکریپتی که می خوام استفاده کنم جواب نمیده
ویرایش توسط onlinedays : April 12th, 2013 در ساعت 22:58
سلام
xampp هم خوبه.تست کنید
ای صاحب این ثانیه ها پس تو کجای...
اللهم عجل لولیک الفرج
WebKernel.Net
شرکت رایان دانش تدبیر - شماره ثبت 475
این نوع نرم افزار ها مثل
wamp , xampp , easyphp همه از یک سری پکیج php , mysql , apache و ... استفاده می کنن و کارکردی مثل هم دارند و خیلی فرق نمی کنه که شما از کدوم استفاده کنی .
اما به نظر خودم بهترینش همین xampp هست ، چون تقریبا به روز تره و با اکثر اسکریپت ها سازگار تره !
What is AMPPS ?AMPPS is an easy to install software stack of Apache, Mysql, PHP, Perl, Python and Softaculous auto-installer that can be used on Desktops and office servers.
حد اقل یه دیدی میزدید... این هم از اپاچی استفاده میکنه
وب سرور NGINX
این وب سرور هست که از اپا چی استفاده نمیکنه و مستقله .
Softaculous AMPPS
برای ویندوز
ampps خیلی خوبه . ماکه راضی هستیم
zend studio هم عالیه اگر بخواید لایسنس بگیرید !
کلا وب سرور هایی که هست تو دنیا 4 وب سرور هست :
Product Vendor Web Sites Hosted Percent Apache Apache 409,185,675 62.45% IIS Microsoft 97,385,377 14.62% nginx NGINX, Inc. 73,833,173 11.09% GWS 22,931,169 3.44%
ویکی پدیا دوست ماست.
حالا من میام 1 نرم افزار میسازم جورامپ میزارم اسمشو باز از آپاچی استفاده کنه که همونه.
ای ای اس برای مایکر وسافته و خب مشخصه.
GWS رو اما به ندرت شنیده بودم تا امروز.
حالا شما باید ببینید کدام برای شما مناسب است ، هستند دوستانی که کانفیگ NGINX هم انجام بدهند ، بسته به نیاز شماست همه چی.
چی میگی حاجی !
ایشون نرم افزار لوکال هاست میخواد برای استفاده . حالا یه اشتب کرده اسمشو گفته وب سرور
شما سخت نگیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)