هو الفتاح
با سلام
میخواستم whmcs خود رو از روی هاست و دامین فعلی بردارم به یک هاست و دامین دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟
هو الفتاح
با سلام
میخواستم whmcs خود رو از روی هاست و دامین فعلی بردارم به یک هاست و دامین دیگه منتقل کنم باید چیکار کنم؟
فول بکاپ
از دیتابیس بکاپ بگیرید ریستور کنید در هاست جدید
برای دومین هم فقط کافیه دومین رو از داخل خود whmcs چنج کتید.
کل فولدر رو به هاست جدید منتقل می کنید.از sql بک آپ می گیرید در هاست جدید یک sql می سازید. بک آپ sql رو ایمپورت می کنید. در غیر اینصورت همون کاری که دوستمون گفتن انجام بدید
طبق گفته دوستان اگه فول بکاپ نگرفتید باید همه فیالهاش رو کپی و بعد از ایجاد دیتابیش و ایمپورت sql مشخصات دیتابیس رو توی فایل کانفیگ تغییر میدی. در صورتی که با مراجعه به ادمین به هم ریخته بود بایستی از قسمت تنظیمات آدرس سایت و عوض کنی به ادرس سایت جدید. همین کارم از طریق دیتابیس هم میتونی انجام بدی
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
آقایون خانوم ها دمتون گرم ببینیم میتونیم انجام بدیم یا نه
دوستان گرامی برای یک هاست خیلی راحت فایل ها رو منتقل کردیم دیتابیس رو هم منتقل کردیم و ایمپورت کردیم اما صفحه پرتا سفید میاد. صفحه مدیریت هم همینطور.
اصلا هم نفهیمیدیم علت چی هست. دوستان کسی راه حلی داره؟!
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
و یک نکته دیتابیس ها که مثلا قبلا یک چیزی دیگه بوده الان تو دامین دیگه تغییر میکنه اون مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یعنی نباید جایی برم تغییر بدم؟
سلام
عزیز توی پست قبلی گفتم میری فایل کانفیگ رو ویرایش میکنی و یوزر و پسورد و نام دیتابیس رو تغییر میدی. اسم فایل هم configuration.php هست که باید ادیت کنی.
وقتی ویرایش کردی علاوه بر اطلاعات دیتابیس باید مسیر فلدر های downloads, templates , attachments تغییر بدی چون یوزر هاست جدیدت عوض شده. 3 خط آخر یمشه معمولا :
حالا من مسیر فلدر هاروی توی ریشه اصلی گذاشتم واسه امنیت بیشتر شما هر جا دلت خواست میتونی بزاری ولی باید آدرسشم توی فایل کانفیگ بزاری . دسترسی هم بهش 777 یا 755 بده.کد:$templates_compiledir = "/home/NewUser/templates_c/"; $attachments_dir = "/home/NewUser/attachments/"; $downloads_dir = "/home/NewUser/downloads/";
ویرایش توسط hossein7441 : April 9th, 2013 در ساعت 12:44
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)