سلام دوستان. منم تو طرح طلایی موسسه مهر وطن شرکت کردم بعد 3 ماه که رفتم وام بگیرم اول گفتن ایام عیده و سیستم ها قطعه باید 15 فروردین تشریف بیارین بعدش که رفتم همون جوابی که به دوستمون دادن به منم دادن. منم گفتم باشه ، الان که بعد 4 ماه رفتم چنان شرایط سختی رو برای ضمانت میخوان که بیخیال وام شدم. ضامن اگر کارمند باشه علاوه بر حکم کارگزینی و فیش حقوقی یا فیش کسر اقساط باید یه چک به مبلغ 120درصد وام دریافتی( یعنی 20 درصد بیشتر از مبلغ وام ) که به نام خود ضامن باشه و تا حالا برگشتی هم نخورده باشه و کارکرد حسابشم مورد تایید بانک مربوطه باشه را باید بده. در ضمن خود ضامن باید تو موسسه حساب بانکی باز کنه. خود وام گیرنده هم باید سفته با مبلغ 120 درصد مبلغ وام دریافتی را تهیه و به موسسه تحویل بده!!!!!!!!!! من که پشیمون شدم فقط 4 ماه پولم بیخودی خوابید. روز ی که رفتم حساب باز کنم اول در مورد ضامن پرسیدم گفتن کارمند باشه فیش حقوقی داشته باشه حله همون موقع تاکید کردم که چک نمیخواین گفتن نه الان که یادآوری کردم گفتن دستور از بالا اومده. نمیدونم این بالا کجاست. دفتر مرکزیشونم فقط هزینه تلفنمو برد بالا.