سلام از دیروز صفحه سفید در whmcs به وجود اومده هر کاری تونستم کردم بردم رو یه هاست دیگه بازم درست نشد
به whmcs هم تیکت زدم اما پاسخی دریافت نشده دوستان عزیز راهی به نظرتون میرسه؟(جز نصب دوباره و ایمپرت دیتابیس جون مشکلات بعدیش قابل حل نیس)
سلام از دیروز صفحه سفید در whmcs به وجود اومده هر کاری تونستم کردم بردم رو یه هاست دیگه بازم درست نشد
به whmcs هم تیکت زدم اما پاسخی دریافت نشده دوستان عزیز راهی به نظرتون میرسه؟(جز نصب دوباره و ایمپرت دیتابیس جون مشکلات بعدیش قابل حل نیس)
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
up
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
کسی نیست
یک کاری کن اول بک آپ کامل بگیر بعد
قالب ساتت را عوض کن
از داخل whmcs کش های قالب را پاک کن
ببین از دسترس خارج نکرده باشی قسمت است به نام تعمیر میتونی whmcs را از دسترس خارج کنی
اگر درست نشد
ارتباط بین whmcs را با دتابیس قطع کن ببین میگه دتابیس وصل نشد را نشان میده در سایت یا نه
اگر باز این ها حل نشد whmcs را به جز کانفیگ دوباره آپ کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
ویرایش توسط kiapmc : March 26th, 2013 در ساعت 16:52
کلا دسترسی خارج شده و نمیتونم وارد ÷نل مدیریت هم بشمیک کاری کن اول بک آپ کامل بگیر بعد
قالب ساتت را عوض کن
از داخل whmcs کش های قالب را پاک کن
ببین از دسترس خارج نکرده باشی قسمت است به نام تعمیر میتونی whmcs را از دسترس خارج کنی
اگر درست نشد
هیچ اروری نمایش داده نمیشه فعلا که خود whmcs هم نتونسته جواب قانع کننده بده
sarv-it.com/portal
بله قطع شد و ارور دیتابیس دادارتباط بین whmcs را با دتابیس قطع کن ببین میگه دتابیس وصل نشد را نشان میده در سایت یا نه
اگر باز این ها حل نشد whmcs را به جز کانفیگ دوباره آپ کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
خود به خود
بله رو این سرور 100 تا whmcs هست
کارهایی که من کردم
توی php
display_errors=on
ودر فایل کانفینگ این قرار دادم
$display_errors = true;
الان هیچ اروری نشان نمیده بازهم
خوب یک تیتی بزن در یک پوشه جداگانه whmcs را دوباره نصب کن ببین بالا میاد یا نه شایت از سرور باشه شاید
خود به خود اینطوری شد یا تنظیمات را به هم زدی ؟
قسمت ادمین whmcs بالا میاد یا نه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)