کسی هست با این قیمت به من سرور بده ؟ شرمنده کمه اما چه کنم چیکار کنم
فوری میخوام
کسی هست با این قیمت به من سرور بده ؟ شرمنده کمه اما چه کنم چیکار کنم
فوری میخوام
18000 تومان اگر خواستین میدهیم
نه قیمتتون بد نیست دیروز 2 گیگ رم رو 10000 میفروختند اما به قول یکی از دوستانمون عکس سرور مجازی بهشون میداد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
10 تومن = 2.7$
1$ تا 2$ هزینه آی پی فقط...
درسته شما ها واقعا حق دارید بخدا
اما شما درامد ما ایرانی ها رو ببینید
نسبت به این درامد ها و این هزینه هی وحشتناکی که الان در حال حاضر وجود داره خودتون یکم فکر کنید به من و امثال منی که اینجوری افر میدن حق میدین
البته از این نگزریم این گرونیا واسه همست حتی شما فروشنده ها اما به هر حال عادت کردیم ارزون و با کیفیت بخریم : دی
فکر کنم ارزون و بی کیفیت منظورتون بود.
به تاپیک های بخش انتقادات همین انجمن مراجعه کنید از شما قیمت پائینتر هم که خواستند و چند وقت بعد تاپیک انتقاد زدند که سرورشون پریده - پشتیبانی جواب نمیده و ... زیاده.
نکته : دقیقا ما هم ایرانی هستیم دیگه عزیز درامد را ببینید چند تا یوزر مثل شما باید بیاد رو سرور تا هزینه سرور در بیاد و بشه روش کار کرد و سر ماه جمع نشه نره میزبان ؟
برای خودتون گفتم - صلاح خویش خسروان دانند.
راه دور نریم همین چند دقیقه پیش : http://www.webhostingtalk.ir/f41/74661/
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : March 15th, 2013 در ساعت 12:58
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
ببخشید میشه شما بگید رم 256 در حال حاضر چه قیمت میدین ؟
تو سایتتون قیمت به یورو و دلار بود
البته 256 ندارید 326 دارین
یه قیمت بدین و البته اگر از کشور دیگه به جز آلمان هم داریدن قیمت بدین
به خاطر سابقه خوبتون حرفاتونم قبول دارم فقط قبول کنید که وضعمون خیلی خرابه من که کیفیت متوسط و قیمت پایین رو ترجیح میدم
مخصوصا واسه کاری که میخوام رو سرور انجام بدم سرور آنچنانی لازم ندارم. آپتایم خوب باشه خیلی مهمه
خارج کشور کلا مجازی رم بالای 4 میدیم و سرور اختصاصی - خارج دیگه فعال و برای جذب کار نمیکنیم و تخصص اصلی ما کشور ایران هست. (کلا برای آفر دادن به شما نظر ندادم برای راهنمایی بود)
قیمت یوروی دیتاسنتر زدیم خرید مستقیم.
برای خرید خارج کشور پیشنهاد میکنم به ایشون مراجعه کنید :
چند وقت هست میشناسمشون و در انجمن هستند تاپیک شکایت هم یا ندیدم یا اگر هم باشه اینقدر گذشته یادم رفته !
البته خودتان هم تحقیق کنید مجدد در موردشون اگر خواستید به حرف بنده اکتفا نکنید.
ارادتمند سجادیه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
درود
ببخشید به شما جسارت نشه. از قدیم گفتند هر که بامش بیش برفش بیشتر. انسان در زندگی باید به اندازه درآمدش گام برداره. حرف شما حکم این رو داره که بگین کسی هست 206 رو بده 5 ملیون؟ آخه 5 تومن بیشتر ندارم. خوب اگر هزینه ای رو برای اینکار کنار نگذاشتید نمی تونید از خدماتش استفاده کنید دیگه.
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
سلام داداش گلم تو این وضع اقتصاد که دلار رو به آسمونه برای چی میخوای اینقدر ارزون بگیری اگه میخوای زنگ بزن بهم تعافقی سرویس میدمت
Tel: 0939 577 2361
Email: azar_host@yahoo.com
Id Yahoo: azar_host
فهيم هاست
در خدمتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)