خرید شد
خرید شد
ویرایش توسط viva : February 1st, 2014 در ساعت 23:17
کارشون خوب هست . تاییییید میشود .
تاپيك مشكوكه
اين الان تبليغاته
نكن برادر نكن !
راهنماییت کردم بری یه جای خوب هاست بخری. این شرکت نیازی به تبلیغات اینجوری نداره // کمی به خودت شک کن تهمت نزن به مردم //
ازشون هاست دارم خیلی هم راضی هستم .
ویرایش توسط dr.host : March 18th, 2013 در ساعت 21:51
عجب پس قصد راهنمايي داريدراهنماییت کردم بری یه جای خوب هاست بخری. این شرکت نیازی به تبلیغات اینجوری نداره // کمی به خودت شک کن تهمت نزن به مردم //![]()
نه میخوام با تو کل کل کنم . چون پولش میره تو جیب یکی دیگه .
ویرایش توسط dr.host : March 18th, 2013 در ساعت 22:35
دوست عزيزنه میخوام با توکل کل کنم . چون پولش میره تو جیب یکی دیگه . مثل همین مدیری سرخوشی
اول بدونيد كجا هستيد و داريد داخل چه انجمني تاپيك مي زنيد !!!!
اكثر افرادي كه اينجا هستن از 0 تا 100 كار هاستينگ رو ميدونن
قرار هم نيست ما سجل كاريمون رو هي نشون بديم !
اين سايتي كه معرفي شده وضعيتش مشخص هست !
دوست عزيز با تاريخ عضويت Mar 2013 ! خود شما احتياج به تاييد شدن داريد و صد البته راهنمايي كردن !
من اين بحث رو ادامه نميدم چون بي فايده هست
موفق باشيد
هههههههههههههههههههههههه
ویرایش توسط dr.host : February 1st, 2014 در ساعت 23:13
بفرماييد من كجا بي ادبي كردمدوست گرامی لطفا در انجمن ادب رو رعایت کنید . من به شما توهین نکردم .پرسیدند کیفیت هاست این شرکت چطور هست بنده جواب دادم . شما میگید تبلیغات هست ؟ اگر اینجوره کسی سوال نپرسه چون امثال شما که گویا هاست بی کیفیت به مردم میدید ناراحت میشید . من از این شرکت که دیتا سنتر چندتا وزارت خونه رو ساپورت میکنه و قبلا زیر مجموعه یکی از غول های هاستینگ کشور بوده راضی هستم چهارتا هاست ویندوزی دارم که سرعت و پشتیبانی قابل قبولی داره و خرید رو به دوستان توصیه میکنم . هر کس مختاره که بخره یا نخره.
والسلام
البته فك كنم وسلام بود!
من كه خودم كارم ساپورت اختصاصي هست و سرور دارم ولي اگر يه كاربر بودم مي اومدم رزهاست خريد مي كردم !هاست هایی مثل شما ها که حتی یک شماره ثابت هم ندارید و هیچ نام نشانی ندارید قابل اعتماد نیستید . رز هاستینگ قلابی / همین سرویس هایی مثل شما که یک روز هستید .یک هفته نیستید همه ناراضی هستند از دستتون
وضعيت تو اين تاپيك مشخصه
ادامه نديد !
تمام
معلومه یه شماره موبایل گذاشتی میخوای به مردم هاست بفروشی اعتبارتون مشخصه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)