سلام دوستان عزیز
یک دامین ir هست که قرار چند روز دیگه آزاد بشه
میخواستم بدونم کسی از دوستان هست در قبال دریافت هزینه دامین ir مورد نظر منو بک آورد کنه؟
میخوام که به پنل نیک خودم منتقلش کنم و فرد باید قابل اعتماد باشه
سلام دوستان عزیز
یک دامین ir هست که قرار چند روز دیگه آزاد بشه
میخواستم بدونم کسی از دوستان هست در قبال دریافت هزینه دامین ir مورد نظر منو بک آورد کنه؟
میخوام که به پنل نیک خودم منتقلش کنم و فرد باید قابل اعتماد باشه
سلام
دامنه بعد از خارج شدن از پنل قبلی حدود سه یا چهار روز بعد آزاد خواهد شد که میتوانید با رصد این صفحه صبح به صبح متوجه بشید:
دامنههای تازه آزاد شده – ایرنیک
و خودتون میتونید از طریق سایت زیر و سایت های مشابه به راحتی و بدون واسطه ثبت کنید:
Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ
قبلا امکان رصد موجود بود ولی متاسفانه در حال حاضر محدود شده است. تنها راه بررسی روزانه ابتدای صبح هست تاریخی هم که فرمودید اکثرا سه تا چهار روز بعد (فرض مثال: 4-3-2013 تا 5-3-2013) در لیست دامنه های آزاد شده قرار میگیرد که لینک خدمتتون داده شد. ضمنا سایتی که معرفی کردم مستقیما در پنل خودتون و به صورت آنی ثبت میکند.
خیر امکان ثبت قبل از آزاد شدن نیست. اگر سرعت عمل داشته باشید و چند روز صبحها وقتتون رو کامل بزارید، مطمئن باشید دامنه مال خودتون هست.
متاسفانه تنها راه همین راه هست. مگر اینکه فردی معتمد و دارای وقت آزاد پیدا کنید...
واقعیتش برای دو تا دامنه دقیقا وضعیت شما رو داشتم و سه روز کامل چک میکردم اون چند روزی که من چک میکردم اوضاع به همین منوالی بود که عرض کردم. برای اطمینان از اپراتور خود نیک سوال بفرمایید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)