با سلام من میخواسم enkompass نصب کنم خیلی از کاراش انجام دادم ولی یه مرحله از نصب گیر کردم اینجا نمیدونم چی بنویسم kompasse.jpg
با سلام من میخواسم enkompass نصب کنم خیلی از کاراش انجام دادم ولی یه مرحله از نصب گیر کردم اینجا نمیدونم چی بنویسم kompasse.jpg
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
فک میکنم مربوط به آدرس دایرکتوری مورد نظر شما برای قرار یری سایتهاست به زبون ساده تر همون دایرکتوری هوم در لینوکس که سی پنل به شکل اوتومات ازش استفاده میکنه ، شما اینجا خودتون میتونید دایرکتوری رو انتخاب کنید
اونا هم اوکی هست
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
بله باید در iis یه دایرکتوری انتخاب کنیم اما ارور میده عکس زیرو ببینید 22.jpg
بخاطر پرمیشن نیست ؟
بله مثل اینکه حق با شماست پرمیشن نمیده PP.jpg اما من دسرسی read گذاشتم میشه یه توضیح در این باره بدین شاید جایی اشتباه کردم
باید share کنید که درست بشه
سطح دسترسی رو هم روی everyone بگذارید
دوست عزیز میشه کمی بیشتر توضیح بدین با راه حلش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)