با سلام به همه دوستان من برای وریفای پیپال نیار به یه ویزا کارت 5 دلاری دارم اگر مسی میتونه ویزا کارت به ما بده همین جا اعلام کنه .
با سلام به همه دوستان من برای وریفای پیپال نیار به یه ویزا کارت 5 دلاری دارم اگر مسی میتونه ویزا کارت به ما بده همین جا اعلام کنه .
من بهتون راهنمایی میکنم چون خودم چندین بار اینکار رو کردم.
اول اینکه باید حساب وبمانی داشته باشید و به اندازه کافی دلار در حسابتون باشه.
در مرحله بعدی روی این لینک کلیک کنید و یک کارت 3 دلاری ویزا خرید کنید .
راهنمایی خرید با وبمانی :
1.ابتدا حساب وبمانی خودتون رو به اندازه کافی شارژ کنید و برروی لینک کلیک کنید.
2.برای خرید تیک с «Правилами покупки товаров» ознакомлен и согласен را بزیند و سپس برروی دکمه آبی رنگ زیر آن کلیک کنید.
3.در صفحه جدید به پایین بیایید و ایمیل خودتون رو بزنید و برروی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
4.در صفحه جدید باز شده بازهم ایمیل خودتون رو وارد کنید یا بررسی کنید صحیح زده اید و دوباره روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید.
5.به صفحه پرداخت وبمانی منتقل می شوید و در نهایت با پرداخت فاکتور مورد نظر اطلاعات کارت رو مشاهده میکنید.
پس از خرید کارت رو در پیپال اضافه کنید که پیپال از حساب کارت 2 دلار برداشت مکنه و در صورتحساب یک کد درج میکنه برای اطلاع از کد مربوطه یک ایمیل به virtualvisapay@gmail.com بزنید و اطلاعات کارت رو قرار بدهید و بگین کد وریفای پیپالم رو می خواهم.
بانکی که این ویزارو صادر میکنه مربوط به چه کشوری هست ؟ آیا اگه کشوری که رجیستر مردم با کشور صادر کننده ویزا متفاوت باشه وریفای میکنه ؟
من چند کارت 35 دلاری خریدم و متصل کردم به اکانت پی پال
خرید باهاش عالی بود
این که من گرفتم دلار کانادا بود
سلام
من چند تا ویزا کارت از سایت زید خریدم تاریخ انقضاش سه ساله بود حال کردم
tehranvisa.ir
فروشگاه داری ؟ در شاپ کو ثبت کنید . دنبال فروشگاه میگردی ؟ شاپ کو به شما کمک میکنه !
شاپ کو مرجع فروشگاه های اینترنتی ایران
مستر کارت 3 دلاری غیر قابل شارژ
قیمت 200 15
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)