سلام
سایت هایی که اکانت آپدیت می دن علت ارزونیش به خاطر این هست که یک لایسنس اصل می گیرن، نرم افزار رو آپدیت می کنن و آپدیت هاش رو از طریق یک اکانت (که شما خریداری می کنید) بهتون می دن که شما باید به سرور اونا وصل بشید نه سرورهای سایت سازنده! ==> این مورد نیاز به تنظیمات خاص در نرم افزار داره.
تفاوتش هم با نسخه ارجینال خوده شرکت سازنده در این هست که ممکن هست به جای فایل آپدیت یک چیزای دیگه شما دانلود کنید یا کنار آپدیت نرم افزار یک چیزی رو برای شما بفرستن

دوم اینکه نرم افزارتون با این حالت هم قانونی نمی شه، شما تنها دارید از آپدیت ها استفاده می کنید.
البته یک موردی هست که آپدیت هایی که از طریق لایسنس قانونی هست به صورت کد گذاری برای شما ارسال می شه و اگه شما اون رو به سیستم دیگه ای منتقل کنید، احتمال اینکه لایسنستون باطل بشه هست، به خاطر همین مورد هست وقتی شما از آپدیت کرک یا غیر ارجینال استفاده می کنید بعضی از ویروس ها رو شناسایی نمی کنه یا اینکه به جای اینکه فایل رو تعمیر کنه می زنه کل فایل رو پاک می کنه!!! (البته در مورد این زیاد مطمئن نیستم که شرکت ها همچین کاری رو انجام می دن یا نه، فقط از چند نفر شنیدم خودم از منبع معتبری نخوندم ولی انجام این کار هم بعید نیست) ==> لازم به ذکر هست که خودم همین مورد رو تست کردم به همین نتیجه رسیدم.