سلام یک سرور مجازی برای کاربرای آنلاین 700 نفر برای چت روم نیاز دارم یک شرکت خوب و تضمینی و با تست اگر کسی هست مشخصات و قیمت بی زحمت بفرسته ممنون
سلام یک سرور مجازی برای کاربرای آنلاین 700 نفر برای چت روم نیاز دارم یک شرکت خوب و تضمینی و با تست اگر کسی هست مشخصات و قیمت بی زحمت بفرسته ممنون
در بخش آموزش نمیتوانیم آفر دهیم، لطفا اگر سرویسی مد نظر دارید، در بخش درخواست سرویس تایپک ایجاد نمایید
ویرایش توسط nirvanna : January 3rd, 2013 در ساعت 04:38
عزیز برای سایت بنده به نظرتون کدام وی پی اس بهتره و من اصلا از تنظیمات سرویس سر در نمیارم و با تنظیمات چقدر میشه اگر به صورت تضمینی این کار انجام میدهید تا مشتری بشیم و خیلی دوستان هم به خاطر اینکه سایت بنده بزرگترین سایت چت روم ایران هست مشتریاتون میشند حالا شما که کارتون هست کدام وی پی اس را به من پیشنهاد میکند که بالای 700 تا کاربر آنلاین ساپورت کنه یک سوال دیگه تاحالا سایت ایت چت رو سروراتون نصب کردید میدونید از چه تنظیماتی استفاده می کنند؟
ویرایش توسط aligoli : January 3rd, 2013 در ساعت 04:35
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ببخشید پشتیبانیتون تا چقدر مثل بعضی شرکت ها فقط تیکت میزنید و جواب می دهید و یا کار انجام میدهید سایت بنده 3 روز رو یک وی پی اس جدید رفته 3 روز دارند سرعتشا بالا میبرند پشتیبانی شما که اینجوری نیست؟
ببخشید سایتتون مشکل داره باز نمیشه داره ریلود میشه؟
ویرایش توسط ramin n : January 3rd, 2013 در ساعت 04:18
با سلام
کیفیت یا پشتیبانی هزارنویس را از مشتریان بپرسید نه از ما !
سایت مشکلی ندارد، اگر از ... استفاده میکنید، مودم خود را خاموش، روشن کرده تا آی.پی شما تغییر کند .
تصویر سایت ( هم اکنون ) : http://up.1ostad.ir/images/aAK0J.jpg
تصویر پینگ سرور سایت ( هم اکنون ) : http://up.1ostad.ir/images/pHEDL.jpg
ویرایش توسط aligoli : January 3rd, 2013 در ساعت 04:35
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
کسی جواب نداد دوست عزیز
سلام
دوست عزیز تو انجمن آموزشی نمیشه چیزی گفت اما اگر پشتیبانی میخوای یه سایت برات پیغام خصوصی کردم.پاسخگویی تیکت هاشون زیر 20 دقیقه هست همیشه 6 ماهه دارم باهاشون کار میکنم قیمتهاشون هم عالیه
کیفیت هم بالاست.
مشکلی پیش بیاد خودشون تماس میگیرن با اس ام اس هم از تمام خبر ها مطلعت میکنن خلاصه پشتیبانی میخوای پیغام خصوصیتو چک کن من خودم از خیلی ها سرور گرفتم اما اینجا یه چیز دیگست
کسانی که در بخش اموزشی افر میدن خلاف قوانین انجمن عمل کرده و مدیران باید برخورد داشته باشند چون کسانی هم که قوانین رو رعایت میکنند حقشون پایمال میشه.
دوست عزیز بنده حواسم نبود که تو انجمن آموزشی پست گذاشتم بی زحمت مدیران پاک کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)