سلام من به تازگی یک مودم وایمکس گرفتم که وقتی اسپید تست میزنم میگه 1 گیگ ولی سرعت دانلود من 120 مگ در ثانیه هست باید چیکار کنم بیشتر بشه؟
http://mct.iwoly.com/img/3451391cd139.png
سلام من به تازگی یک مودم وایمکس گرفتم که وقتی اسپید تست میزنم میگه 1 گیگ ولی سرعت دانلود من 120 مگ در ثانیه هست باید چیکار کنم بیشتر بشه؟
http://mct.iwoly.com/img/3451391cd139.png
شما کدوم شهر هستید؟
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
من این رو گرفتم 6.5 میلیون 500 تومن هزینه نصبش بود
فکر نمیکنم درست باشه
ما ما هم همون 120 دانلود میکنه
البته 128 کیلوبایت مخابرات هم دارم که سرعت دانلود تا 300 کیلوبات میره و دیروز یه فیلم 10 مگ رو از دیجی کالا تو کمتر از 1 دقیقه گرفت
تهران
قضیه این سرعت ها چیه؟
پس چرا یکی من از حالت عادی هم بدتره
ضرت و ضرت قطع می شه
سرعت دانلود هم که نگو (45 لاک پشت بی بخار)
پ.ن: 512 مخابرات
ویرایش توسط AriyaDownload : November 30th, 2012 در ساعت 20:57
اقا جان هنوز هیچ مودمی تو بازار نیست که سرعت بالا تر از 160 mb\ps رو ساپورت کنه !! اینکه شما گفتین مگا بایت هست نه گیگا بایت !!!![]()
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت : www.host97.net
دوستان حواستون جمع باشه
این ماجرای سرعت خیلی بو دار است دیروزم یه بنده خدا اومده بود پیش من و میگفت ماهی n تومن بده تا بهت سرعت بالا بدم و همین عکس رو به من نشون داد
حواستون جمع باشه
من فکر میکنم این تاپیکم الکی ایجاد شده
فکر کنم این دوست عزیز این عکس رو از همون سرور ovh گرفته که چند روز پیش تهیه کرده گرفته و گذاشته که جلب توجه کنه و قصد و غرض ایشون رو نمیدونم چیه
در حال حاضر خود دیتا سنترهای غول داخلی روی سرورشون پورت یک گیگ ندارن اونوقت این دوست عزیز با یه مودم مبین یک گیگ پورت گرفته ؟؟؟؟؟
نکته مهم اینجاست در حال حاضر خود مبین مشکل پهنای باند داره و خیلی کم آورده و کیفیت سرویس هاش اینقدر کاهش داشته که من دیگه با مودم یک مگ که ازشون دارم دیگه کار نمیکنم و همون 256 مخابرات رو استفاده میکنم
چند روزه مبین نت سرعت مزخرف شده و توی خونه اصلا نمیتوانم استفاده کنم و میرم شرکت با نوین نت 4 مگی استفاده میکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)