طبق اخرین قانونی که ثبت شده !
تمام شرکت ها مجبور به افشای اطلاعات خصوصی کاربر های خودشون هستند
این به این معنی هست ، که خیلی از کاربر ها از ترس برخورد شرکت های خارجی رو ترجیح خواهند داد !
اما نکته جالب این خبرخرم آبادی در ادامه به ماده 23 قانون جرایم رایانهای اشاره كرد و گفت: طبق این ماده "ارائهدهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض دریافت دستور كمیته تعیین مصادیق مذكور در ماده فوق یا مقام قضایی رسیدگیكننده به پرونده مبنی بر وجود محتوای مجرمانه در سیستمهای رایانهای خود از ادامه دسترسی به آن ممانعت به عمل آورند. چنانچه عمداً از اجرای دستور كمیته یا مقام قضایی خودداری كنند، منحل خواهند شد. در غیر این صورت، چنانچه در اثر بیاحتیاطی و بیمبالاتی زمینه دسترسی به محتوای مجرمانه مزبور را فراهم كنند، در مرتبه نخست به جزای نقدی از بیست تا یكصد میلیون ریال و در مرتبه دوم به یكصد میلیون تا یك میلیارد ریال و در مرتبه سوم به یك تا سه سال تعطیلی موقت محكوم خواهند شد" و تبصره ماده 23 مبنی بر "ارائهدهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض آگاهی از وجود محتوای مجرمانه مراتب به كمیته تعیین مصادیق اطلاع دهند".
وی خاطرنشان كرد: در جهت اجرای ماده 23 قانون جرایم رایانهای، ارایه دهندگان خدمات میزبانی داخلی مكلف هستند كه پس از اینكه سایت یا وبلاگی به دستور كارگروه از طریق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فیلتر شد، دسترسی به آن سایت را مسدود كنند و محتویات سایت را برای بررسیهای قضایی و تعقیب كیفری مجرمان در رایانههای خود نگهداری كنند.
اما جریمه هایی که گذاشتند نیز جالب هست !دبیر كارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه قانون جرایم رایانهای اظهار كرد: به دلیل اینكه برخورد با مجرمان در فضای سایبر، باید به فوریت انجام شود بنابراین فیلتر كردن یك سایت توسط كارگروه به منزله دستور كارگروه به ارایه دهنده خدمات میزبانی برای محدود سازی آن سایت است و ما این مطلب را از طریق مكاتباتی كه با مسوولان محترم شركت ارتباطات زیر ساخت در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام دادهایم، تذكر دادیم و اگر ارایه دهندگان خدمات میزبانی داخلی، بعد از فیلتر كردن سایتها و وبلاگها آنها را مسدود نكنند و ادامه دسترسی به این سایتها را برای كسانی كه از فیلترشكن استفاده میكنند فراهم كنند، عمل آنها جرم محسوب میشود و طبق ماده 23 قانون جرایم رایانهای با آنها برخورد خواهد شد.
یعنی حتی اگه حواستون هم نباشه باز هم جریمه دارید ! یعنی برید دنبال یه کار دیگه !
اما نتیجه ایی که بنده گرفتم این هستخرم آبادی در ادامه به ماده 23 قانون جرایم رایانهای اشاره كرد و گفت: طبق این ماده "ارائهدهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض دریافت دستور كمیته تعیین مصادیق مذكور در ماده فوق یا مقام قضایی رسیدگیكننده به پرونده مبنی بر وجود محتوای مجرمانه در سیستمهای رایانهای خود از ادامه دسترسی به آن ممانعت به عمل آورند. چنانچه عمداً از اجرای دستور كمیته یا مقام قضایی خودداری كنند، منحل خواهند شد. در غیر این صورت، چنانچه در اثر بیاحتیاطی و بیمبالاتی زمینه دسترسی به محتوای مجرمانه مزبور را فراهم كنند، در مرتبه نخست به جزای نقدی از بیست تا یكصد میلیون ریال و در مرتبه دوم به یكصد میلیون تا یك میلیارد ریال و در مرتبه سوم به یك تا سه سال تعطیلی موقت محكوم خواهند شد" و تبصره ماده 23 مبنی بر "ارائهدهندگان خدمات میزبانی موظفند به محض آگاهی از وجود محتوای مجرمانه مراتب به كمیته تعیین مصادیق اطلاع دهند".
1- سایت های همانند موزیک یا سایت های عادی خبری دیگر از هاستینگ های ایرانی خرید نخواهند کرد
2- فروش وی پی اس به طور کلی افت بسیار شدیدی خواهد داشت!
3- میل و رغبت اکثر وب مستر ها به هاستینگ های ایرانی به دلیل بر خوردن به هرکدام از این قوانین رو گردان خواهد شد .
4 - هاستینگ ها خودشون رو برای موج جدید کسادی و از دست رفتن مشتری ها آماده کنند !
5 _ بدبخت شدیم رفت !
منبع خبر[/RIGHT][/CENTER][/RIGHT]