سلام دوس تان من شدیدا دنبال پنل لینوکس نامحدودم (بیشتر از لحاظAddon domains منظورم هست )فعلا این دوتا نظرم رو جلب کردن البته هیچ شناختی ازشون ندارم ولی قیمتای سرورپارس پایین تر هست ! دوستانی که با این شرکتها کار کردن لطفا راهنمایی کنن من چه کنم ؟
سلام دوس تان من شدیدا دنبال پنل لینوکس نامحدودم (بیشتر از لحاظAddon domains منظورم هست )فعلا این دوتا نظرم رو جلب کردن البته هیچ شناختی ازشون ندارم ولی قیمتای سرورپارس پایین تر هست ! دوستانی که با این شرکتها کار کردن لطفا راهنمایی کنن من چه کنم ؟
ویرایش توسط Persian Boy : October 28th, 2012 در ساعت 04:17
با سلام پیشنهاد میکنم در همین انجمن و گوگل اسم این دو شرکت را جستجو کنید و کاملا تحقیق کنید.
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سوتی دیده بودیم نه در حد تیم ملی
آخه از کی تا حالا نت فراز هاست لینوکس نامحدود میده![]()
آخه مرد بزرگ وار تو گفتی نامحدود،یعنی همه چیز نا محدوده الان می گی اد آن دامین این با اون زمین تا اسمون فرق داره
معلومه نت فراز بهتره چون سیستم مانیتورینگ دارن و حق کسی ضایع نمیشه و یکی از ده هاستینگ برتر ایرانی هستن یا بهتره بگم دومین چون این ملاک بعضی سایت ها برای سنجش زیاد معتبر نیست![]()
(دامین دارم و حدود یک سالی هاست داشتم بیسارم خوب هستن )
ببخشید این نامحدود یعنی چی ؟؟؟
یعنی هاردشون حجم نداره ؟؟؟؟
اگر شما ده ترابایت هم فضا بخواین باید بدهند ؟؟؟
درود
دوست عزیز
نامحدود به معنی هارد نامحدود نیست بلکه به این معنی هست که محدودیتی موجود نیست. متاسفانه کاربران به کرات در ایران هاست نامحدود رو با سرور اختصاصی با هارد نامحدود اشتباه می گیرند.
توضیحاتی در این زمینه دادیم می تونید مطالعه بفرمایید:
پارس درايو: ثبت دامنه، میزبانی وب ابری، سرور مجازی، سرور اختصاصی، هاست رایگان، گواهینامه امنیتی اس اس ال » قوانین
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
کیفیت همیشه هزینه دارد !!!!!
شعار نامحدود های واهی را نباید خورد ، البته منظورم این دو سایت نیست، به طور کلی عرض کردم.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)