شنیدم بعضی شرکتا ساعاتی که ترافیک کمه ، پهنای باند مصرفی رو حساب نمیکنن (مثلا 2 تا 6 صبح)
پیشگامان همچین چیزی نداره؟![]()
شنیدم بعضی شرکتا ساعاتی که ترافیک کمه ، پهنای باند مصرفی رو حساب نمیکنن (مثلا 2 تا 6 صبح)
پیشگامان همچین چیزی نداره؟![]()
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
چرا داره! حداقل اصفهانش داره! همون 2 تا 6!
خودتون ببینید:
آیا اعتبار رایگان در سرویس خود دارید؟
بله، شما می توانید از ساعت 2 تا 6 صبح با همان نام کاربری و رمز عبور خود از اعتبار رایگان شبانه پیشگامان بدون محدودیت حجمی استفاده نمایید
پیشگامان نصف جهان - راهنمای انتخاب سرویس
کلا فکر کنم بیشتر جاها دارند..اندیشه سبز خزر گیلان از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه و حساب نمیشه.سرعتشم که فضای هست و... ولی شبا چون خیلی ها میریزن و دانلود شروع میشه به خاطر همین رایگان بودن سرعتش به نصف میاد. یعنی اگر 512 داری سرعتش میشه 256 !
شما حتما مرکز شهر رشت هستی اینطوریه..ما انزلی هستیم.سرعت که گفتم آره واقعا بالاست. سایت های xx هم بدون هیچ چیزی باز میکنهاما سرعت شبا میاد پایین و ای دی اس ال 512 سرعتش میشه 40 کیلوبایت در ثانیه که کمه..دلیلش هم فقط همینی هست که مثل خودمون همه میشینن پای سیستم و فیلم و.. دانلود میکنند و پهنا رو سرویس میکنند.البته بعد ساعت 3 شب سرعت درست میشه چون همه میزن بخوابند.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
crm که نگو خودشو به زور نگه داشته.برو ببین آیپیش از کدوم سرورهآی پیش مال سرور ایرانه بعد ویس بگیری مشخصات کشور چین رو میده..کلا هنگیده شایدم ترکیده
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
پسر خوب مطمعنی؟ من خودم رو بکشم آخرش با 512 تا 100 کیلوبایته.. اما اینم بگم فکر کنم بستگی به تلفن محل هم داره.چون با دیال اپ همه قبلنا من خودم رو میکشتم 3 کیلوبایت آخرش بود اما بقیه راحت تا 5 یا 6 میکشیدند..
ما انزلی هستیم.
یعنی یک همشهری دیگه به غیر سیاوش من تو wht داشتم خبر نداشتم
خودایش خوشحال شدم ، من خیابون سپه ساکنم ، همون وسطش
شما کجایی ؟![]()
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
اصفهان داره پیشگامان .
من اینترنت 512 اندیشه سبز خزر ( رشت ) دارم
خیلی عجیبه شبا تا 1.3 مگابایت در ثانیه دانلود میکنم
فکر کردم از دستشون در رفته از یکی دو تا از بچه ها پرسیدم با 256
200 کیلوبایت بر ثانیه میکشن
من از 1 تا 6 صبح که رایگانه 7 - 8 تا فیلم دانلود میکنم
من یه 512 کش رفتم از اسیاتک
روزا 40 تا دانلود میده
شبا 55
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)