سلام من داخل سرور اختصاصی سه تا وی پی اس دارم
اگه بخوام از یکی از اونا بک اپ بگیرم باید چکار کنم؟
سلام من داخل سرور اختصاصی سه تا وی پی اس دارم
اگه بخوام از یکی از اونا بک اپ بگیرم باید چکار کنم؟
چیو می خوایی بکاپ بگیری
چه چیزیو می خوایین بکاپ بگیرین
کل اطلاعات وی پی اس
یعنی هرچی داخل اون وی پی اس هست را بک اپ بگیرم
که اگه به مشکل بر خورد دوباره بتونم استفاده کنم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
اگر وی سنتر نصب باشه و 2تا سرور اختصاصی داخلش اد شده باشه میبتونیدبصورت سرور مبدا و مقصد بک اپ بگرید و منتقل کنید
اگر هم وی سنتر ندارید بصورت مستقیم میشه روی یک ویپیاس کهبا VMware vSphere Client وصل شدین به سرور بعد وی پی اس مورد نظرار خاموش میکنید و بعد از طریق منو اکسپورت مکنید با دو پسوند OVA , OVF (هر دو پسوند امکانش هست میتونید انتخاب کنید) میتونید ذخیره کنید روی ویپیاسی که باش وصل شدین به سرور اصلی بعد از اونجا میتونید روی سرور مورد نظر ایمپورت کنید یا اینکه اون فایل اپلود کنید و هرجا که بعدا نیاز بود ازش استفاده کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام
بکاب کلی اگر میخواید از سرور مجازی بگیرید که به مشکل خورد سریعا بازیابی یا بهتر بگم رستور کنید بهتر هست اسنپشات تهیه کنید.
کلیک راست رو سرور بکنید بخش اسنپشات و یک اسنپشات ایجاد کنید هر موقع هم خواستید رستور کنید به همین روش عمل کرده به جای ساخت اسنپشات جدید از اسنپشات منیجر اسنپشات خود را انتخاب و go را کافیه بزنید.
روش زیر هم نوعی دیگر هست که میشه با تمپلت تهیه کردن (OVA-OVf) به راحتی روی سرور مجازی دیگر در سرور اختصاصی دیگر تهیه کرد و نگه داری کرد روش اسنپشات محل ذخیره سازی داخل همان هارد سرور میباشد (داخل پوشه همان سرور مجازی در datastore)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : September 13th, 2012 در ساعت 18:49
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ویرایش توسط RoobinaServer : September 13th, 2012 در ساعت 20:12
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)