سلام
چه جوری میشه بلاگفا میهن بلاگ کلا تمام وبلاگها را به سایت تبدیل کرد ترجیحا به نیوک و وردپرس؟
سلام
چه جوری میشه بلاگفا میهن بلاگ کلا تمام وبلاگها را به سایت تبدیل کرد ترجیحا به نیوک و وردپرس؟
سلام
براتون انجام میدم اگه با هزینه می خواین انجام بدین. به وردپرس البته. با تمام محتوا و دسته بندی ها و تگ ها انتقال داده می شه
انجام میدم واستون به آیدی hostingpaya پی ام بدید
شرکت داده پرداز پایا (مسئولیت محدود)
www.payahosting.ir
تخفیف 30 درصدی با ارسال تیکت به واحد فروش 30 درصد تخفیف بگیرید تو خرید هاست
خواهشا قبل از اینکه پیغام خصوصی بدین یا بگین برات انجام میدن با هزینه کمی نوشته های منو تحلیل کنید!
من کجا تو نوشته هام گفتم هزینه میدم؟ فقط خواستم یاد بگیرم
حالا هرکی بلده بیاد توضیح بده
payahosting ماشالله شما خیلی فعال هستین! هم تو تاپیک پست میدین هم پیغام خصوصی ارسال میکنید!![]()
[SIZE="3"]معرفي قالب از شما ،فارسي سازي از ما
نصب و راه اندازي انجمن با نازلترين قيمت (نمونه كار و شرايط = پيغام خصوصي)
انجمن گفتگوي فروشگاه هاي اينترنتي ايران
اگر وبلاگ هست، بهتره به وردپرس تبدیل کنید. امکاناتش برای یک وبلاگ واقعاً عالیه.
اینم لینک آموزش : مهاجرت؛ انتقال وبلاگ از هر جا به هر جا؛ سرویسهای وطنی، وردپرس، بلاگر � وب 3
اگر دقیق بخونید و درست انجام بدید، به راحتی منتقل میشه. امیدوارم به دردتون بخوره.
بعد کلاً اینجا بپرسی my computer رو چطوری باز کنم؟ میگن : آی دی رو پ.خ میکنم، با هزینه یادتون میدم!!!!!
ببینید من سوالم اینه
بعضی سایتها هستن که میگن تبدیل وبلاگ به سایت
اگه وبلاگ تو بلاگفا ، میهن بلاگ ، رز بلاگ بود چه جوری باید این وبلاگهارو ( تبادل لینک ، پست ها ، لینکدونی کلا تمام اطلاعات وبلاگ ) انتقال بدم به نیوک؟
------------------------------
اگه وبلاگ تو بلاگفا ، میهن بلاگ ، رز بلاگ بود چه جوری باید این وبلاگهارو ( تبادل لینک ، پست ها ، لینکدونی کلا تمام اطلاعات وبلاگ ) انتقال بدم به وردپرس؟
[SIZE="3"]معرفي قالب از شما ،فارسي سازي از ما
نصب و راه اندازي انجمن با نازلترين قيمت (نمونه كار و شرايط = پيغام خصوصي)
انجمن گفتگوي فروشگاه هاي اينترنتي ايران
روش عمومی این هست که از xml سایت استفاده میکنم.
مگه روش دیگه ای هم داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)