دوستان باور کنید میدونم این بحث بارها تو چندتا تاپیک مطرح شده اما کسی راه حلی کامل و جامع براش ارائه نداده . اگه یک فرد خیر (:دی) پیدا میشه یه راه حل برای مدیران سرور برای حل این مشکل ارائه بده . راستی مجازی ساز esxi 5 هست . ممنون از همه
دوستان باور کنید میدونم این بحث بارها تو چندتا تاپیک مطرح شده اما کسی راه حلی کامل و جامع براش ارائه نداده . اگه یک فرد خیر (:دی) پیدا میشه یه راه حل برای مدیران سرور برای حل این مشکل ارائه بده . راستی مجازی ساز esxi 5 هست . ممنون از همه
سلام.
روش انجام این کار فعال کردن SNMP روی سرور های مجازی هست، SNMP از پورت 161 در حالت UDP استفاده می کنه و تنها نیاز به دسترسی Read-only برای دریافت مقدار مصرف پهنای باند داره.
در این حالت، شما کافی هست که SNMP رو در سرور های مجازی خودتون فعال کنید (حتی در mikrotik هم فعال می شود) و سپس از یکی از برنامه های زیر یا هر برنامه دیگری برای بررسی مقدار مصرفی پهنای باند استفاده کنید:
Cacti
PRTG Network Monitor
Observium
Nagios
MRTG Graphs
و ...
با تشکر.
این مواردی که ذکر میشه فقط برای مانیتورینگ استفاده میشه . مثلا کاکتی یا prtg اگر مصرف یک vm از یک میزان مشخصی بالاتر بره کار خاصی غیر از alert میتونه انجام بده ؟
من اومدم cacti نصب کنم رو centos کلی package اینا نصب کردم به علاوه دیتابیس خلاصه هرچی پیش نیاز داشت بعد اومدم cacti نصب کنم میگه : No package cacti available !!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)