سلام دوستان
کسی اسکریپت ساده ای برای پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان داره؟ هر چیزی که فقط بشه باهاش یک مبلغی رو پرداخت کرد
خیلی ممنونم
سلام دوستان
کسی اسکریپت ساده ای برای پرداخت آنلاین بانک پارسیان یا سامان داره؟ هر چیزی که فقط بشه باهاش یک مبلغی رو پرداخت کرد
خیلی ممنونم
توی نالر.ای آر بود یک اسکریپت بانک پارسیان اما من که نصب کردم علامت سوال میاورد شما نصب کنید و چک کنید اگه کار کرد اطلاع بدین دوباره نصبش کنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام
اسکریپت پرداخت بانک پارسیان ، خودم نوشتم 20 هزار تومن میدم خدمتتون ، منتها اینو باید بدونید برای اتصال به بانک پارسیان باید هاستتون داخل ایران باشه .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ممنونم. در سایت نالر چیزی ندیدم. فقط همین ها بودن: http://www.nuller.ir/tag/%D9%BE%D8%A...8C%D8%A7%D9%86
ممنون، هاست داخل ایران هست. آیا شما دمو دارید؟
پ خ شد .
اسکریپت پرداخت آنلاین بانک پارسیان:
اسکریپت درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت ، پارسیان ، پاسارگاد ، سامان ، سرمایه ، ملی
سالم + تست شده + نصب
هاست ایران داشته باشید با بانک پارسیان راحتتر خواهید بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)