سلام به تمام دوستان
در انجمن بعضی وقتها مشاهده می کنم
" 1 گیگ هاست میخوام 3 تومن - سرور خیلی خوب میخوام - لطفا خوبها بگن و ...................."
"سرور مجازی میخوام 10 تومن بیشتر نیمدم . 1 گیگ رم با 50 گیگ هارد "
بعد دوستان همه میان افر میدن .
نمیدونم چی بگم . مشکل از لحاظ قیمت ندارم و بحث من این هست که یه سری مشتری ها با توقع های بالا میان و همچین صحبت میکنن که ادم می مونه به اینها چی بگه .
شاید بنده بد برداشت میکنم . اخه این نوع درخواست سرویس دادن ارزش داره کار بشه روش ؟ حداقل قمیت ها با توقعات فضایی.
شاید بعضی دوستان بگن ," مشتری مداری " . این فکر نکم مشتری مداری باشه . یه جورای داریم تخریب میشیم . درسته که باید هر چی مشتری می خواد براش فراهم شه . اما به این صورت و با این الفاظ ؟این که تیکت می زنه پشت بند اون افر میاد . یعنی طرف اخر پشتیبانی و همه چیز هست .
این نظر شخصی بنده هست . دوست دارم بدونم بنده اشتباه فکر میکنم یا بعضی از دوستان اشتباه میکنن به این نوع افراد افر میدن . تا اونجایی که من دیدم تو این چند وفته همه این نوع افراد اصلا پست نمیدن در فروم . میان فقط میگن همچین چیزی میخواهیم و ....
این که هر چی مشتری بخواد با این نوع لفظ , درسته ؟
نباید برای کارهامون ارزش بزاریم ؟
این صنف کار چون دست ان زیاد شده و باز هم در حال زیاد شدن هست .نباید یه ارزشی به خودش بگیره ؟
من و شمایی که ادعا شاید داشته باشیم برای این کار نباید ارزش کاری خودمون رو پایین نیاریم ؟
و خیلی چیزهای دیگر ؟
شاید پول هست که باعث این جور رفتار ها میشه . نمی دونم والا
شاید این پست حذف شه توسط مدیران . اما خدایی بیایید به فکر باشیم .
البته شاید بنده , بد برداشت یا فکر میکنم .