ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
چی کار باید بکنم الان
ثبت این دامنه تنها با ارسال مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، معاونت مطبوعاتی مورد تایید خواهد بود.
چی کار باید بکنم الان
باید بری مجوز کتبی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بگیری
که احتمال که بهت اجازه ثبت دامین رو بدن
به نظر من از ثبت این دامنه منصرف بشید بهتره
الان من پول دامنه و غیره را دادم چی میشه
یک دامنه دیگه ثبت باید بکنم
من چند روز پیش 1 دامین .ir ثبت کردم
بعد واسم ایمیلی ارسال شد که برای ثبت دامنه باید 1 تعهد نامه کتبی + کپی کارت ملی رو فکس کنید!
البته دامین جوری بود که مربوط به دانلود فیلم میشد
قبلا اینجوری نبود!
الان همه ی دوستان این مشکل رو دارن؟!
بیخیال شدم .هنوز پول رو هم بک ندادن![]()
█ ٰتنها راه ارتباطی Gtalk:pooriansr
بعضی از دامنه ها بر اساس معیار هایی که دارن .. سخت میگیرن وگرنه برای همه و جدیدا اینطوری نیست .
اگر خواستید من نمایندگی دارم، دامینی داشتید .. اگر هم مشکل ساز شد بک میزنم براتون ..![]()
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
برو وزارت ارشاد بگو این دامنه رو میخوام 3 سوته یه نامه می نویسه یه مهر زیرش .
اگه شهرستان باشی و تهران نباشی و نمیدونم البته یکی هم به همین راحتی از استانه اشرفیه گرفت .
اصلا سخت نیست . واسه اینهایی که من دیدم نبوده .فقط مراجعه حضوری به ارشاد فکر کنم سخترین حالت اون هست
سامانه پیام کوتاه - ارسال هر پیامک 9 تومان ثابت
ثبت دامنه های ملی = 4000 تومان ***** سرویس های میزبانی و نمایندگی لینوکس
در صورت درخواست سرویس ها پیغام خصوصی برای دریافت کد تخفیف
ما که دامین گرفتیم مشکلی هم نداشتیم برامون فعال کردند و آنی تحویل دادند !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)