ویرایش توسط info_dlsong : August 21st, 2012 در ساعت 19:55
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
فقط به اندازه 150 الی 190 عدد دیگر سرور ها گنجایش دارند
بدلیل حجم بالای سفارش ها احتمال اکسپایر شدن کد تخفیف زود تر از موعد مقرر وجود دارد (به علت عدم گنجایش روی سرورها)
تمامی سفارش های پرداخت شده تحویل داده شد (بیش از 20 عدد سرور)
جا داره که از مدیریت حامی هاست بخاطر پشتیبانی و برخورد خوب با مشتریها تشکر ویژه کنم...
من خودم به عنوان مشتری 3 ساله این شرکت واقعا راضی هستم و تا بحال هیچ مشکلی با این گروه نداشتم و الان هم نزدیک به 15 تا سرور ازشون دارم که پایداریشون واقعا 100% هست
واقعا اقایی ابیلی نژاد هم از نظر برخورد هم از نظر سرویس ها عالی هستند
سرعت --پایداری-رفتار باعث شده چندین سرور +هاست+دامین در عرض 2 سال داشته باشیم
واقعا خسته نباشید![]()
واقعا جناب آبیلی نژاد و تیم قدرتمند حامی هاست از همه نظر تایید می شوند.
من بیش از یکسال هست ازشون 6 تا وی پی اس دارم تا بحال پایداری 100% بوده - از لحاظ فنی و اخلاقی هم که نیاز به تعریف ندارند. کارشون 20 هست!
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
به دلیل حجم بسیار بالای سفارشات تغییری در تعرفه ست آپ سرور ها داده شد
هزینه 7000 تومانی راه اندازی به 9000 تومان تغییر یافت
اکثر دوستان لطف داشتن و سرور رم 2 گیگ سفارش دادن
بعد از اینکه سرور ها به 70% ظرفیت خودشون رسیدند کد تخفیف اکسپایر خواهد شد
ارادتمند
مشکل از سیاست کاری شماست دوست عزیز
با این روش به هدف اصلی که پر کردن ظرفیت سروهاست به صورت کوتاه مدت دسترسی پیدا می کنید
بهترین سیاست کاری این بود که روی سرویس خریداری شده کاربر یک ماه رایگان اضافه کنید
برای مثال کسی رم 2گیگ خواست هنگام سفارش کل مبلغ رو پرداخت کنه و فاکتور بعدی 2ماه دیگه براش صادر بشه
با این سیاست حجم سفارش های کاذب تا حد چشم گیری کم میشد
البته ببخشید جسارت کردم
چون سفارش دادم الان به ذهنم رسید اگر این چنین آفر میدادین هم برای من خریدار راحت بود هم برای شما
با سلام
بنده اشتباهی در سیاست کاریم نکردم
تحویل یک سرور 15 دقیقه حداکثر برای ما زمانبر هست و اکنون بیش از 100 گیگابایت رم خالی روی سرور ها داریم
از نظر اقتصادی باید عرض کنم قطعا سرور های ما خالی بوده و این هزینه بیش از 6 ماه به دیتاسنتر پرداخت میشده
حتی اگر کاربران ماه دوم سرویس های خود را تمدید نکنند ما متضرر نشدیم (به نسبت اینکه از سرور ها قبلا استفاده نمیشده و کاربر هزینه ست آپ رو پرداخته)
بنده چیزی که شما میفرمایید رو بارها قبلا تجربه کردم
مهم ترین چیز برای بنده این بوده که کیفیت سرویس ها رو کاربرانی که دوست ندارند هزینه ریسک بالایی بپردازند تجربه کنند
کاربر ها آزاد هستند هر تعرفه ای که خواستن رو انتخاب کنن
با وجود اینکه بیش از 70 سفارش در 2 روز دریافت کردیم بنده هنوز راضی نیستم و امیدوارم در آینده سفارشات بیشتری دریافت کنیم
معمولا سرویس های رایگان و یا ارزان قیمت مورد سوء استفاده قرار میگیره بنابراین مقادیر زیر از سرور ها دائما در حال ریکورد و مانیتورینگ است تا در صورتی که یک کاربر کیفیت سرور اصلی رو پایین آورد اقدامات لازم در خصوصش انجام بشه
Network Usage
Datastores Read and Write latency
Memory Usage
CPU Usage
Load Average
همه اینها رو گفتم تا به شما عرض کنم بنده کاملا نسبت به کاری که میکنم از قبل آگاهی کامل داشتم
از توجه شما به این تاپیک سپاسگزارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)