دوستان حدود یک هفته هست که هر چی تیکت میگذارم و تماس میگیرم کسی در stchost.ir جواب نمیده. حدود 180 هزار تومان پول دستاشان دارم. کسی از این ها خبر داره؟
دو روزی هست که میرم در سایتشون اینو نشون میده:
![]()
دوستان حدود یک هفته هست که هر چی تیکت میگذارم و تماس میگیرم کسی در stchost.ir جواب نمیده. حدود 180 هزار تومان پول دستاشان دارم. کسی از این ها خبر داره؟
دو روزی هست که میرم در سایتشون اینو نشون میده:
![]()
آپلود انواع فایل بر روی سرورهای ابری: ParsLoka.com
امکان آپلود از لینک و افزایش آنی فضا
بله ما هم به دنبال این افراد هستیم اما تا به الان فایده ای نداشته است!
بعد از انتقال سروری که داشتند مشکلات دان شدن و..... شروع شد.الان هم که کلا سایت خودشون هم دیگه بالا نمیاد!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
تو سایتشون نوشته
به دلیل تغییرات در شرکت در مباحث پشتیبانی و پرداخت ها از طریق زیر در ارتباط باشید
واحد فروش : sale [at] stchost.com
واحد پشتیبانی : support [at] stchost.com
متاسفانه به هیچ ایمیلی جواب نمیدن!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
و باهم شرکتی که جواب نمیدهد ! لطفا حتما در خرید ها دقت کنید دوستان که این مشکلات پیش نیاد
بنده شماره تماسی ازشون دارم ولی اگر اسم مدیرشو ذکر کنید دوستان میتونند کمک کنند .
سلام . شماره تماس های که اعلام کردن . به ما پاسخگو نیستن . بنده دو شماره ازشون دارم . ولی هنوز جواب نمیدن . شاید شماره شما فرق کنه .
مدیریت آقای کتابی پور . و کسی که بنده واسه کار با ایشون صحبت کردم . آقای عسکری بوذن .
بنده برای 700 تومان با این شرکت قرار داد بستم ولی پیداش نیست . باید از راه قانونی اقدام کرد . میتونه درست کنه نمیتونه . پوال هامونو پس بده خلاص
به پلیش فتا ( یا همون پلیش سایبری) گزارش کردم .
الان دو سه روز دنبالشونم ... جواب ایمیل هم نمیدن ... خدا ازشون نگذره ... حداقل نمیان یه جوابی بدن تکلیف خودمون رو بدونیم یا یه بک اپی بدن بریم از یجای دیگه هاست تهیه کنیم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)