سلام دوستان من از همین انجمن یدونه میکروتیک 5.7 دانلود کردم
تنظیمات اینا رو همه رو انجام دادم حتی تو خود میکروتیک هم پینگ دارم ولی نمیتونم با وین باکس بهش وصل شم چیکار باید کرد؟
سلام دوستان من از همین انجمن یدونه میکروتیک 5.7 دانلود کردم
تنظیمات اینا رو همه رو انجام دادم حتی تو خود میکروتیک هم پینگ دارم ولی نمیتونم با وین باکس بهش وصل شم چیکار باید کرد؟
سلام
پورت وین باکس چک کنید در مرحله اول و سپس ا ز طریق مک ادرس متصل شوید در صورتی که مجدد همین مشکل را داشته باشید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
چک کردم دستور ها هم به این صورت وارد شده
ip address
add address=x.x.x.x netmask=r.r.r.r
interface=ether3
ip route
add dst-address=0.0.0.0/0 gateway=Y.Y.Y.Y
بعد هم ریبوت
بازم وصل نمیشه
سرور از کدام دیتا سنتره
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
دوستان کسی میتونه کمکی کنه راه ها همه درسته فقط نمیدونم چرا به وین باکس وصل نمیشه
هلند Swiftway
روی یک سرور مجازی تست کنید احتمالا مشکلتنون حل میشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
البته من رویتر زدم روی سرورم ایپی گت وی رو به میکروتیک ایپی رویتر رو میدم احتمال داره مشکل از این باشه اگه گت وی اصلی رو بدم احتمال داره اوکی بشه؟
مشکل حل شد دوستان ممنون فقط کسی اینجا هست لینک 5.14یا5.15 بهم بده هر لینکی تو انجمن هست حذف شده
بهمراه پورت ها بسته شده
ویرایش توسط milad221 : June 12th, 2012 در ساعت 14:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)