اين تاپيك هارد ديسك هاي جديد معرفي و هاردديسك هاي موجود در بازار با هم مقايسه ميگردند
__________________________________________________ ___________________________
سلام
دوستان اين هاردهاي Maxtor مثل اينكه واقعا مشكل دارند :
من يك سال پيش يك دونه Diamond Max Plus 9 خريدم 120 گيگ . بعد از 9 ماه متاسفانه كرش كرد يك روز كه سيستم رو روشن كردم ديدم كه مثل ويروس توش بدسكتور تكثير شده :01: با كلي مكافات و گذشتن از اطلاعات حياتي كه براي بدست آووردنشون كلي زحمت كشيده بودم بردمش گارانتي سازگارارقام بعداز يك هفته يك دونه مشابهش رو بهم دادند منم ريسك نكردم درجا رفتم فروختمش و يك دونه Diamon Max 10 خريدم 160 گيگ .
Diamon max 10 زمان جستجوش از مدل قبلي بيشتره در ضمن NCQ ساپورت هم هست .
متاسفانه الان متوجه شدم دوباره تو سكتورهاي اوليه درايو C بدسكتور به وجود امده .
مساله سر اين بد سكتوره نيست . مساله سر اينه كه من بايد دوباره از خيز اطلاعاتم بگذرم و برم در خونه دوستان گدايي هارد بك آپ تا بتونم اين هارد رو درست كنم .
من قبلا هم يك هارد 20 مكستور داشتم اون هم به همين صورت هر از چند گاهي بدسكتور ميگرفت .
البته ممكنه كه دوستان بگند از هاردت مراقبت نميكردي در حالي كه الان پشت هاردم دو تا فن 80 ميليمتري دارند ميچرخند و مقيدم كه هر از چند گاهي ديفرگ و اسكن ديسك بكنم . اين درحاليه كه خيلي از دوستانم كه هارد 200 به بالا با مارك هاي ديگه دارند سالي يك بار هم به خودشون زحمت ديفرگ و اسكن نميدند !!!
من موندم حالا چي كار بكنم ببرمش گارانتي و يك هفته الاف شم بعد به اين اميد كه يك نو بهم ميدند بفروشمش يك Western يا حد اقل Segate Baracoda بخرم يا اينكه خودم رديفش كنم ؟؟