سلام
دوستان اطلاع دارید این گزینه را در پنل nic چگونه باید تنظیم کرد
نام کارگزار در اینترانت ملی
سلام
دوستان اطلاع دارید این گزینه را در پنل nic چگونه باید تنظیم کرد
نام کارگزار در اینترانت ملی
دی ان اس هایی که روی آی پی های اینترانت ست میشن! بش میگن کارگزار اینترانتی ...
مثه آی پی 10.10.34.34
کسی اطلاع داره چجوری میشه در اینترانت ملی حضور داشت ؟
یعنی مثلا من بخوام سایتم در اینترانت ملی هم در دسترس کاربرای اینترانت باشه چیکار باید بکنم ؟
اصلا من درست فهمیدم که اینترانت ملی از اینترنت جدا هست و باید جداگانه داخلش حضور داشت ؟
برای اینکار شما اصلا نیاز نیست کاری انجام بدی ، چون خود به خود این اتفاق میفتهامین جان الآن اگه ما بخوایم یه سرور هم اینترنت داشته باشه هم اینترانت و وقتی Request از خارج از ایران میاد با اینترنت هندل بشه و اگه از داخل اومد با اینترانت هندل بشه ، این چطوریاست؟ کار کردی این مورد رو؟
ممنون میشم اگر اطلاعاتی داری در اختیار من بذاری.
اصلا چطوری به یه سرور هم اینترنت وصل کنم هم اینترانت؟ 2 تا Network Adapter ؟ و 2 تا آی پی!؟ آی پی اینترانت که اصلا گیر نمیاد... دیتا سنتر ها ه به اندازه ی انگشتان دست دارن این آی پی ها رو!
سایت هایی که روی سرور های ایرانی هستن و فقط یک ای پی هم دارن ، هم از طریق اینترنت (خارج از کشور) و هم از طریق اینترانت قابل دسترسی هستن
یعنی اگر ای پی مخصوص اینترانت هم نداشته باشی باز سایت با اینترانت (بدون اینترنت) باز میشه
یعنی اتوماتیک هر دو باهمن و نمیشه جدا کرد مگر اینکه ای پی مخصوص اینترانت بگیری
`
ویرایش توسط the_coder : May 18th, 2012 در ساعت 01:52
چجوری ارائه میکنن؟ به سختی :دی
چجوری نداره کهچه از ISP بخوای چه از دیتاسنتر، بت میدن. فقط Money میخوان ازت
وقتی اینترانت داشته باشی، فقط با آی پی های داخلی میتونی ازش استفاده کنی. یعنی اگه سایتت رو اینترانت باشه فقط کاربرای ایرانی میتونن از سایتت استفاده کنن.
قیمت اینترانتی که مخابرات میده! نمیدونم چرا حس میکنم چند ماه پیش قیمتا پایینتر بود
کابل برقمو بیار، تا قراردادتو مهر و امضا کنم
پرینت رنگی
پ.ن: پورت اینترانت، چه به آی پی اینترنت وصل باشه چه به آی پی اینترانت، از پهنای باند اینترانت استفاده میشه. ولی مشکلش اینه که نمیشه پهنای باند رو جدا کرد. وگرنه خیلی راحت میشد سایت ها رو به داخل کشور انتقال داد و هزینه پهنای باند خیلی کمتری پرداخت کرد.
تبیان، پارس آقلاین و افرانت! این 3 تا دکه که اسم خودشونو گذاشتن دیتاسنترنمیتونن این دو پهنای باند رو از هم جدا کنن! حتماً و حتماً باید آی پی اینترانت روی پهنای باندت ست بشه ... // + آی پی اینترانت هم فقط دست مخابراته
![]()
یه سئوال دیگه :دی
این اینترانت را الان چجوری ارائه می کنن ؟ مثلا میدونم اکثر مدارس را بهش وصل کردن حالا بقیه استفاده کنندهای این اینترانت کیا هستن ؟
کلا هدف اینه که بدونم مخاطب الان کیا هستن ، چقدر جمعیتشان هست ، برنامه اینده برای این شبکه چی هست ؟
اگر ارزش داره برای رخنه در اینترانت :دی استارت بزنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)