سلام
مین یک لپ تاپ ایسوز دارم میخام ببینم چطور روش سیستم عامل مک رو به صورت مجازی با وی ام ور نصب کنم
۵-۶ تا فایل دانلود کردم از سایت های مختلف هیچ کدوم اجرا نشد
اگه کسی میدونه خیلی ممنون میشم به خیلی نیاز دارم
سلام
مین یک لپ تاپ ایسوز دارم میخام ببینم چطور روش سیستم عامل مک رو به صورت مجازی با وی ام ور نصب کنم
۵-۶ تا فایل دانلود کردم از سایت های مختلف هیچ کدوم اجرا نشد
اگه کسی میدونه خیلی ممنون میشم به خیلی نیاز دارم
خواستید من لینک سیستم عامل نصب شده روی وی ام ور مک ورژن جدید یعنی 10.8 و ورژن 10.73 رو به صورت مستقیم دارم در اختیار شما قرار میدم دانلود کنید
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
سلام
بله میخام من هر سیستم عاملی که از سایت های ایرانی دانلود کردم روی پی سی من روی وی ام ور نصب نشدالبته بالا میاد ها ولی موقع نصب قبلا از اینکه شروع بشه نصب رستارت میشه دوباره از اول میاد واسه همشون همین بود هم با vmware workstation هم با virtualbox
کدوم ورژن رو می خوای ؟ 10.7.3 یا 10.8 ؟ چون 10.8 بتا هست و فقط برای تست بیرون داده شده .
پ.ن : البته بگم اگر روی وی ام ویر ریستار میشه می تونه به این دلیل باشه که پچ مخصوص مک برای وی ام ویر رو نصب نکردید . اگر روی پی سی ریستارت میشه می تونه به این دلیل باشه که مک روی پی سی شما نصب نمیشه چون مک روی هر سی پی یو نصب نمیشه و سی پی یو های قدرتمند می خواد . درضمن سی پی یو شما باید از مجازی سازی پشتیبانی کنه ممکنه سی پی یو شما این مورد رو پشتیانی نکنه باید این موارد رو تست کنید چون ممکنه 4 گیگ رو دانلود کنید آخرش متوجه بشید اصلا سی پی یو شما پشتیبانی نمی کنه !
ویرایش توسط dertgtr : May 17th, 2012 در ساعت 18:18
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
فقط xcode نصب ش روش کافی اگر قدیمی تر باشه فکر کنم بهتره چون سازگار تره انگار با اینتل
بی زحمت نسخه جدیدش رو هم بذار و اگر وقت داشتی یه پ.خ هم برای من ارسال کن تا دانلود کنمش می خواهم با این سیستم عامل آشنا بشوم تا حالا نه نصب کردم نه کار کردم
من چندین نسخه دانلود کردم ولی روی amd همشون ریستارت میشن.
کسی نسخه ای که صد درصد روی ای ام دی جواب بده نداره؟
انقدر ارزش نداره که سیستمم رو آلوده به اینتل کنم
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
من الان دارم رو لپ تاپ خودم با سی پی یو اینتل i7 روی وی ام ویر از مک نسخه 10.7.3 استفاده می کنم . الان کم سرم شلوغه عصر ساعت 20 به بعد تو بخش وی ام ویر همین انجمن با لینک مستقیم میزارم استفاده کنید .
---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:55 AM ----------
بله مک 99 درصد فقط با اینتل بالا میاد چون ایزو هایی از مک که هک شدن فقط برای اینتل روشون کار شده
اکثر تا جایی که دیدم برای سیپوهای سری اینتل بودن
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)